Volt itt valaki olyan, aki elúszott az albérlet fizetésében? Mit lehet ilyen helyzetbe tenni?
10-hez még:
Sőt, utánaolvasva, már nem csak 1-el, hanem 2 havival tartozik.
Nekem volt egy idióta haverom, aki totál csóró, de 8 hónapig fizette Pesten az albérleti szobáját, miközben nem is lakott ott, hanem hazaköltözött vidékre tavaly. Szintén nem volt semmi bevétele és részben felélte a maradék kis megtakarítását, részben már a szüleitől kellett pénzt kérnie. Arra, hogy fizesse az albérletet, amiben nem is lakik ott... Kauciót nem veszített volna, ha felmondja.
Sajnos a hülyéket/csórókat még az ág is jobban húzza, mert sokkal kevésbé tájékozottak és sokkal rosszabb döntéseket is hoznak.
Kérj részletfizetést a tulajtól, közjegyzői okiratba foglalva.
Én ebbe belementem amikor a bérlőm eluszott 250.000 ftal.
Közben kiköltözött de a megállapodás alapján kifizette. Ha nem fizette volna, a bírósághoz fizetési meghagyast tudtam volna beadni a közjegyzői papír miatt.
És költözz ki onnan, anyudhoz és legyen két melód amíg nem találsz magasabb fizetést vagy biztos állást
Kaució elbukasat úgy lehet megoldani, hogy keresel magad helyett valakit, és lebeszeled a tulajjal, hogy neked adja vissza, az új bérlő meg egyből leadja. Így a tulaj nem bukik.
Keress valami azonnal fizető melót, pultos vagy futár. Taxis, Bolt stb.
Szövetkezetekhez el lehet menni dolgozni egyszerűsített foglalkoztatással, ahol naponta kapsz fizetést.
Keress rá: egyszerűsített foglalkoztatott.
Általában iskolaszövetkezetek/nyugdíjas szövetkezetek hirdetik ezeket, akik első sorban diákokat és nyugdíjasokat alkalmaznak, de felvesznek ilyen fajta munkába rendes felnőtteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!