Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Volt itt valaki olyan, aki...

Volt itt valaki olyan, aki elúszott az albérlet fizetésében? Mit lehet ilyen helyzetbe tenni?

Figyelt kérdés
Röviden leírva decembertől februárig egyáltalán nem volt bevételem, anyukámnál éltem, de közben a szobámat fizettem, úgy, hogy nem is használtam. Most már visszatértem, Márciusban dolgoztam is, de az összes spórolt pénzem elment, plusz még nincs is kifizetve a március havi amit most 31-ig kéne befizetni. Se az ügynökség tulaj nem ad halasztást, szóval ha befizetem április végéig nem lesz semmi pénzem. Se ételre, se tömegközlekedésre... A bankmnak is tartozom, onnan se lesz segítség. Volt valaki hasonló helyzetben? hogy oldottad meg?

2022. márc. 29. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

10-hez még:

Sőt, utánaolvasva, már nem csak 1-el, hanem 2 havival tartozik.

2022. márc. 30. 08:25
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Írtam hogy lehet nem így tervezte, utólag könnyebb okosnak lenni...
2022. márc. 30. 08:40
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Nekem volt egy idióta haverom, aki totál csóró, de 8 hónapig fizette Pesten az albérleti szobáját, miközben nem is lakott ott, hanem hazaköltözött vidékre tavaly. Szintén nem volt semmi bevétele és részben felélte a maradék kis megtakarítását, részben már a szüleitől kellett pénzt kérnie. Arra, hogy fizesse az albérletet, amiben nem is lakik ott... Kauciót nem veszített volna, ha felmondja.

Sajnos a hülyéket/csórókat még az ág is jobban húzza, mert sokkal kevésbé tájékozottak és sokkal rosszabb döntéseket is hoznak.

2022. márc. 30. 10:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérj részletfizetést a tulajtól, közjegyzői okiratba foglalva.

Én ebbe belementem amikor a bérlőm eluszott 250.000 ftal.

Közben kiköltözött de a megállapodás alapján kifizette. Ha nem fizette volna, a bírósághoz fizetési meghagyast tudtam volna beadni a közjegyzői papír miatt.

És költözz ki onnan, anyudhoz és legyen két melód amíg nem találsz magasabb fizetést vagy biztos állást

2022. márc. 30. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem dolgoztál hónapokig, mire gondoltál ki fogja fizetni a költségeidet?
2022. márc. 30. 21:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem lehetett volna felbontani a határozott idei szerződést a kaució bukása nélkül, de egyébként se akartam elbukni a szobát ezért fizettem amíg nem voltam ott. Anyukám messze lakik nem tudok visszamenni oda. A B terv az az volt, hogy kifizetem és hitelkártyából élek egy hónapig mert azzal lemehetek egy kis mínuszba de változtak a körülmények amire nem számítottam. Így kerültem ebbe a helyzetbe. Kifizettem a két lakbért de most lövésem sincs mit fogok csinálni áprilisban. Privát üzenőnek meg írom fiú vagyok de azért köszi.
2022. márc. 31. 19:49
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Kaució elbukasat úgy lehet megoldani, hogy keresel magad helyett valakit, és lebeszeled a tulajjal, hogy neked adja vissza, az új bérlő meg egyből leadja. Így a tulaj nem bukik.

Keress valami azonnal fizető melót, pultos vagy futár. Taxis, Bolt stb.

2022. márc. 31. 20:08
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szövetkezetekhez el lehet menni dolgozni egyszerűsített foglalkoztatással, ahol naponta kapsz fizetést.

Keress rá: egyszerűsített foglalkoztatott.

Általában iskolaszövetkezetek/nyugdíjas szövetkezetek hirdetik ezeket, akik első sorban diákokat és nyugdíjasokat alkalmaznak, de felvesznek ilyen fajta munkába rendes felnőtteket is.

2022. ápr. 1. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!