Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért adnak ki családi házakat...

Miért adnak ki családi házakat albérletbe?

Figyelt kérdés

Felvettem egy ingatlanossal a kapcsolatot. Azt mondta, hogy van egy kiadó családi háza, el is mondta hogy hol. Én elmentem a címre. Igaz, hogy egy elég veszélyes környéken van, de nagyon jól néz ki és rendesen fel van újítva. 135 ezer forint lenne havonta a bérleti díj.

A kérdésem az lenne, hogy miért nem adják el, miért adják ki? Az nem érné meg jobban nekik? Nem egy kiadó családi házat láttam hirdetve, van itt valami csapda? Bocs, ha hülye kérdés, de nem vagyok képben ilyen téren.

2022. márc. 19. 19:12
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nincsen ebbe semmi csapda, a környék miatt olyan olcsó. És azzal, hogy kiadják gyakorlatilag saját magát tartja fent a ház és még bevételük is van. Sokkal jobban megéri kiadni, mint eladni.
2022. ápr. 16. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!