Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért adnak ki családi házakat...

Miért adnak ki családi házakat albérletbe?

Figyelt kérdés

Felvettem egy ingatlanossal a kapcsolatot. Azt mondta, hogy van egy kiadó családi háza, el is mondta hogy hol. Én elmentem a címre. Igaz, hogy egy elég veszélyes környéken van, de nagyon jól néz ki és rendesen fel van újítva. 135 ezer forint lenne havonta a bérleti díj.

A kérdésem az lenne, hogy miért nem adják el, miért adják ki? Az nem érné meg jobban nekik? Nem egy kiadó családi házat láttam hirdetve, van itt valami csapda? Bocs, ha hülye kérdés, de nem vagyok képben ilyen téren.

2022. márc. 19. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%

...itt komoly csapdák vannak.

Meg bajok is...

2022. márc. 19. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
ingatlnaban a pénz jó helyen vam , miért adnák el a tojást tojó tyúkot
2022. márc. 19. 19:18
 3/11 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Azért, mert ha eladsz valamit, akkor az egyszeri bevétel.

Ha valamit kiadsz, akkor az havonta fogja hozni a biztos pénzt...

Nézz meg más iparágakat, mindenhol erre állnak rá... filmgyártás: a Netflixet nem egyszeri összegért tudsz már megvenni vmit mint régen (ahogy egy DVD filmet tudtál), hanem havi bontásban adja neked a tartalmat alacsonyabb összegért. Pont ugyanezért, ez nekik egy biztos, kalkulálható bevétel ahelyett hogy izgulnának, hogy na vajon ebben a hónapban eladnak-e 50000 DVD-t...

De mondhatnám példának a Youtube Premiumot, az autólízingelést, stb.

2022. márc. 19. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Ezer oka lehet, hogy miért nem adják el. Például mert nő az ingatlanok értéke, és még havi bevételt is hoz. Vagy majd gyermek/unoka fog beköltözni X év múlva mert most még csak 10 éves, de neki tartogatják.
2022. márc. 19. 19:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat. Nagyon hajlok rá, hogy kivegyem.
2022. márc. 19. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Nincs benne csapda, nővérem kint dolgozik Németbe, van családi háza itthon magyarországon, tervez is majd haza jönni. Addig amíg nincs itthon üresen állna csak, így bevétel és "karban" tartják.
2022. márc. 19. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Mert meg akarják tartani.
2022. márc. 19. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Pontosan ugyan azok az indokok mint egy lakás esetén.

Nem minden bérlő akar lakásban laki

2022. márc. 20. 08:29
 9/11 anonim ***** válasza:

135 ruppóért családi ház? Nem tudom melyik település, környék, milyen a ház állapota de ez elég jó deal-nek tűnik.

Az okokat leírták fent. Mit csinálsz a pénzzel, berakod a bankba 4%-os kamatra? Többet nő az ingatlanok ára és még a bérleti díjat is beszeded.

2022. márc. 30. 02:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Nemrég lett a kéró felújítva, de veszélyes a környék amúgy de szerintem gondolod miért.
2022. márc. 30. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!