vidéki kisvárosban élek, még csak nem is megyeszékhely, de 100ezrekért mennek az albérletek, jóformán függetlenül attól hogy hány szobás. itt az összes lakás kb. 55-65nm (2 vagy 1+2félszoba, lift nélküli lépcsőházak) között mozog. nagyjából az állapot ami meghatározóbb, de 4 éve egy lepukkant f.sért is 80ezret kértek volna. sajnos ez van, ha kevesebb a kiadó lakás, mint az igény rá.
2022. márc. 16. 10:12
2/7 anonim válasza:
Mivel a tulajdonosoknak olcsóbban nem éri meg, ráfizetni meg senki nem akar, ezért ez a valóság.
2022. márc. 16. 11:14
3/7 anonim válasza:
Ha a videki fizetesek zarkoznak fel a budapestihez, akkor az arak is fognak. Plusz olyan draga a lakhatas hogy videkre mennek az emberek ami szinten arfelhajto hatasu. (Budapest lakossaga csokken, nem hinnem h mindenki kulfoldre tavozik)
2022. márc. 16. 11:36
4/7 anonim válasza:
Van ahol már rég ugyan olyan árak vannak. Nálunk rengeteg 35-40 nm albi van 140 ért parkoló nélkül.
Persze kint dolgozva megfizethető, de aki itthon van annak kemény.
Miénk 2 szobás, bútorozatlan és 140. De van ennél drágábban is bőven.
2022. márc. 16. 12:46
5/7 anonim válasza:
Győr, amerikai konyha + nappali, háló… (1,5 szoba így)
39nm… 130+ rezsi (teljesen vadi új)
Egyedül bérlem.
26N
2022. márc. 17. 21:12
6/7 NTBS válasza:
Igen felzárkóztak. Lehet célszerűbb lenne lakáshitelt fizetni, mert 100-140 ezer, egy házért, ami nem lesz a tied elég borsos.
2022. márc. 24. 16:03
7/7 anonim válasza:
6-os!
Igen, célszerűbb lenne lakáshitelt fizetni…
De én személy szerint full egyedül vagyok, havi 150-et fizetek ki egy 40nmes új lakásra … nincs önerőm.. így marad az albérlet.
Szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
De én már elfogadtam, hogy sosem lesz saját lakásom.
Egyedül rettentő nehéz - még bérelni is, nemhogy sajátot venni, -, de én nem fogok szobát bérelni havi 70-80ért, hogy 2-3-4 emberrel lakjak együtt… előrébb lennék 20%-al és élhetek vadidegenekkel egy lakásban, osztozkodva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!