Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire veszélyes a Népszínhá...

Mennyire veszélyes a Népszínház utca és a Kis Fuvaros utca találkozási pontja, tehát a II. János Pál pápa tér környéke?

Figyelt kérdés
Régebbi bejegyzést olvastam róla, de érdekelne, hogy mostanában mennyit változott a helyzet.

2022. márc. 3. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Kocsiban ülve sötétedés környékén vicces környezet.

Nincs az a pénz, amiért ott élnék.

Fehér emberen kívül minden náció fellelhető.

2022. márc. 3. 12:47
 2/11 qkker1 ***** válasza:
75%
Ott éltem 33 évig, jó kis gladiátorképző, hiába van bekamerázva, attól még a lakók összetétele csak rosszabb lett!
2022. márc. 3. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Fiatal nőként dolgoztam ott évekig, sose ért atrocitás, se reggel, se este.
2022. márc. 3. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Miért pontoztátok le a hármast pusztán amiatt, hogy leírta a tapasztalatait?? Én is nő vagyok, ott éltem sokáig, és nekem sem esett soha semmi bántódásom. Nem állítom, hogy egyáltalán nincs kétes alak vagy épp bűnözés, de azért közel sem olyan Mordort kell elképzelni, mint amilyennek a média időnként beállítja.
2022. márc. 3. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

Elég gázos környék. Pedig én csak a metróból szoktam ott néha feljönni, és átmegyek a téren - de az is pont elég...

Semmi pénzért nem laknék ott.

2022. márc. 3. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem éppen a választóvonal, de összességében nem mondhatni, hogy kellemes környék lenne, de félni azért semmiképpen nem kell. Házról-házra változik, hogy mennyire elviselhető a lakóközösség. Én egyébként a II. János Pál pápa térre járok futni, na de nem azért mert kergetnének... A maga sokat megélt és megélő, sokarcú, kissé feslett, mégis intim atmoszféráját valahogy csípem :)
2022. márc. 5. 00:39
 7/11 anonim ***** válasza:
23%

Nem veszélyes de nem is jó környék.

Minden kapualjban vagy drogot vagy egy gyors franciát felajánlanak.

2022. márc. 11. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Választóvonal. Az összetétel nem jó, de van forgalom, 3 villamos megy az utcában, a vége a körút, megáll a 4-es metró is. Van Tesco, posta, piac, park, kisboltok, dm, Meki stb. Be van kamerázva.

Igen, vannak alakok, kéregetők, vannak balhék is, sőt nem is a legbiztonságosabb negyed, a park is tele csövessel sokszor, de nem ez az igazi “lepra” utca Bp-n. Sokkal rosszabb utcák is vannak, az eldugottabb helyeken.

2022. márc. 11. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

A hetedik kerületben laktam évekig, ég és föld a kettő.

Népszínház utcába nappal sem megyek szívesen, nemhogy este.

2022. márc. 12. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Lepra kornyek gaz emberekkel.

Remelem berleti dijat nem fizetsz ott.

2022. márc. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!