Èrdemes egy lakàst berendezni vagy bútorok nélkül is kiadható?
Nekem, mint bérlőnek a gépesített konyha, gardrob szekrények, klíma a legfontosabb egy bérlakásban.
Eszerint is kerestem. Hosszútávra gardrob szekrények nélkül sem vettem volna ki az albérletet
Mi az első albérletünkbe úgy mentünk, hogy részben bútorozott volt. Mosógépet, ágyat, íróasztalt vettünk magunknak, meg egy komódot, mert keveselltük a szekrényt, ami alapból volt.
Ennek megfelelően mikor onnan eljöttünk, az volt a szempont, hogy az ágyunkat és a mosógépünket mindenképp visszük. (Amúgy nem is gondoltam volna, hogy ez mekkora kihívás, a legtöbben baromi rugalmatlanak.) Végül nem sikerült részben bútorozott helyet találnunk, olyan lakást vettünk ki, ahol a konyha gépesített volt, de alapvetően csak a beépített polcok alkották a berendezést. Jó, mondjuk a plafonig érő könyvespolcot imádom. :)
Emiatt kénytelenek voltunk szépen lassan más bútorokat is beszerezni - vagyis ha innen továbbállunk, már bútorozatlant, részben gépesítettet fogunk keresni (legyen konyhabútor meg gáztűzhely és ennyi).
Szóval ha valaki hosszabb távon lakik valahol, szépen lassan elkezdi begyűjteni a saját bútorait, nyilván körülményektől is függően. De ha nem életkezdő fiatalok a bérlők, akiknek még nincs semmijük, akkor a bútorozott lakás inkább hátrány, mint előny.
Egy egyetemistákra kialakított albi persze más, ők sokkal mobilisabbak, a saját bútor csak teher lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!