Olyanok véleményét várom akik dolgoztak/dolgoznak külföldön.! Mennyire érdemes berendezni egy szobát?
Figyelt kérdés
Angliában élek és egy szobát bérlek, mennyire érdemes belakni,berendzeni? olyanra gondolok,hogy egy asztalra,székre,TV-re érdemes pénzt kiadni? nem nagy összeg,és lenne rá keret! vagy csak ha már lakást,házat bérlek teljesen akkor gondolkodjak ezen? Hosszú távra tervezek itt! Ti hogy csináltátok? köszönöm2015. jún. 29. 01:33
1/1 anonim válasza:
Én 3 évet éltem UK-ban, ebből 2 évet szobában, utána lakást béreltünk. Szerintem hosszú távon nem lehet együtt lakni idegenekkel, mindenki jön-megy, változnak a lakótársak, mindenkihez nehéz alkalmazkodni. Ezért szerintem nem nagyon érdemes egy szobát így berendezni, persze ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!