Másnak is ilyen nehéz az albérletkeresés?
Figyelt kérdés
Elég hosszú ideig szoktam lenni egy helyen, úgyhogy már rég kellett albit keresni. E korábban mindig azt tapasztaltam, hogy ha tetszett egy hely, és elhatároztam, hogy kiveszem, akkor kivettem. Most már egy hete keresek lakást, 3 helyet néztem meg, mindenhol egy sor jelentkező, a tulaj majd dönt. Mintha munkahelyet keresnék, szinte versenyezni kell. Mással is így van ez?2022. febr. 15. 21:36
1/3 anonim válasza:
Elmult 2 evben volt ez mashogy mert sok fiatal visszakoltozott csaladhoz (egyetem tavoktatas), meg sokan videkre mentek. Most kezd visszajonni az elet, megint nagy a kereslet. Evekkel ezelott se volt ez nagyon maskepp, egy jo lakasnal mar az elso megtekintesre erdemes ugy menni hogy kesz legyel helyben alairni egy szerzodest mert masnapra elviszi mas.
2/3 anonim válasza:
Igen,elölem is elvitték a jó lakasokat. Mostmár kéthavi kaució plusz bérleti díj készpénzzel megyek. Azonnal fizetni fogom megnézéskor a következöt.
3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap egy olyan helyen voltam, ahol ki is hangsúlyozta a nő, nem azon múlik, hogy ki rántja elő előbb a farzsebéből a bérleti díjat, hanem, hogy ki a legszimpatikusabb. Szóval az se biztos, hogy az a célra vezető, ha pénzzel megy az ember. De általában azt tapasztalom, hogy a tulajok azt mondják, jaj, de nehéz a választás, mert mindenki szimpatikus. Rengeteg idő megy el értelmetlenül a keresgéléssel.
2022. febr. 16. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!