A fizetésetek mekkora részét költitek lakhatásra?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy viszonyításként mi mennyire állunk jól vagy rosszul.
Jöhet bele albérlet/lakáshitel/rezsi.
Kérlek írjátok oda, hogy ha saját a lakás, mert akkor az nyilván becsapósabb, mint aki albérletre is fizet.
Köszönöm!
2022. jan. 15. 19:44
21/28 A kérdező kommentje:
Kérlek ne itt veszekedj! Ha nem tetszik a kérdés, szerencsére lehet figyelmen kívül hagyni.
Mindenkinek köszönöm a szuper válaszokat!
2022. jan. 16. 17:11
22/28 anonim válasza:
Hitel+rezsi úgy 40% volt eddig a nettó fizumnak. Most kapunk emelést, de a hitel fix, rezsi nem változik így 35-36% lesz belőle.
23/28 anonim válasza:
700 nettó fizetés, ennek télen 10%-a, nyáron kb 5%-a a rezsi (45 nm saját lakás). Hitel nincs rajta, egyéb költsége nincs.
24/28 anonim válasza:
Lakáshitel 62e - 10%-a a fizetésemnek, rezsi télen újabb kb. 8%, nyáron kevesebb. 120 nm lakás.
25/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok, miért vagyok lepontozva??
26/28 anonim válasza:
Nem tudom, ki és miért pontozgat le másokat egy körkérdésnél.
27/28 anonim válasza:
15-20%, albérlet.
Eléggé lepukkant de ez a legolcsóbb úgyhogy maradok mert saját lakáshoz gyűjtöm az önerőt.
28/28 anonim válasza:
Sok irigy suttyó. :) jól megmutatjatok a lepontozassal ugyvan, attól biztos több pénzének lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!