Felmondanátok olyan albérlőnek, aki NAV-val fenyeget?
Van egy örökölt lakásom. Még friss lakáskiadó vagyok. Az előző lakókkal nem volt semmi gond.
Most volt egy beázás valahol a tető részen, ami miatt átvizesedett az előszoba egy falának egy kis része. Dolgozom a problémán (közös képviselő, vízszerelő, tetőfedő összeegyeztetése), de nem ment egyik napról a másikra. Jelenleg várom, hogy a tetőfedő kijöjjön, mert ő is kell hozzá.
A mostani albérlő viszont azóta csak a NAV-val dobálózik. Szerintem azt szeretné, ha emiatt nem kellene fizetnie. Őszintén nem érdekel (be van jelentve az albérlet, csak ő mégis azt képzeli, hogy nincs). Számlát nem kért, így sosem írtam. Adó befizetve. Viszont úgy érzem, hogy így nem tudom nyugodt szívvel ráhagyni a lakást.
A vizes folt konkrétan egy tányérnyi az előszoba egyik sarkában, nem valami ami befolyásolja az életét.
Mondjak fel neki vagy túlgondolom?
N
Adj neki számlát, ha ez kell. A javítást is számlára csináltasd.
Mit lehet tudni. Az ilyen ember lelkileg torz, a bajait rajtad vezeti le..
A szabályok szerint mondj fel, oszt annyi. Nem szabad ezzel sokáig együtt élni. Idővel rosszabbodni fog a helyzet, és akkor már fújhatod.
Amúgy lehet, hogy ki sem megy, ha rossza a szerződés. A közjegyző előtt kötött a legjobb. Ott nincs kekeskedés.
Persze adózni kell.
Ha az adot befizetted,akkor nem csaltal adot. Szamlat nem kotelezo adnod vagy irnod.
A befizetett adocsekket lobogtasd meg es kuldd el a felmondast vagy irasd ala
Aki ilyennel fenyeget, azonnal ki kell dobni.
Ez lehuzas.
Talasztalat!
Kb nárcisztikus viselkedés
Köszönöm a válaszokat, utólag is.
Végül elbúcsúztam tőle. Nagyon nem volt számomra komfortos, hogy ő él ott.
Most megint diáklányok vannak, kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!