Lehet valaki egyszerre 2 vagy több lakás bérlője?
Igen, lehet.
Sokan élnek abból, hogy kivesznek lakásokat és drágábban albérletbe adják szobánként vagy rövidtávra.
3.: Ingatlantulaj vagyok és adtam bérbe kifejezetten abból a célból, hogy a bérlőm airbnb-zzen vele, erre kötöttünk szerződést, ügyvéd írta a szerződést. Nincs ebben semmi bűncselekmény, ami megvalósulna.
Ez ráadásul egy teljesen általános, szokásos ingatlanhasznosítási mód.
Itt ezen a fórumon, ebben a topiccsoportban is hetente jön valaki, aki erről kérdez, hogy ő bérlőként kiadhatja-e másnak. Igen, kiadhatja, ha erre szerződik a tulajdonossal.
Igen ha előre szól hogy mi a terve.
De nem mi de ki akar szólni, csak miután kiderult hogy a kedves vendégek tönkretették a lakást.
Ha a kérdező meg szerintem arra céloz hogy bérelhet egyedül több lakást, nem több személy egy lakást.
Semmi akadálya amit fizetni tudja.
#3 Nem bűncselekmény, ha normálisan van csinálva.
Volt olyan projektünk ahol egy hotel bérelt lakásokat a tulajdonosoktól és kiadta (volna) a vendégeknek mint apartman szoba, csak bejött a Covid és így jót buktak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!