Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lehet valaki egyszerre 2 vagy...

Lehet valaki egyszerre 2 vagy több lakás bérlője?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 23:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%

Igen, lehet.

Sokan élnek abból, hogy kivesznek lakásokat és drágábban albérletbe adják szobánként vagy rövidtávra.

2022. jan. 4. 00:23
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ezt nem lehet megcsinálni a tulaj tudta nélkül.
2022. jan. 4. 00:39
 3/17 anonim ***** válasza:
24%
1. Ezt kétlem. Bűncselekmény.
2022. jan. 4. 05:13
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

3.: Ingatlantulaj vagyok és adtam bérbe kifejezetten abból a célból, hogy a bérlőm airbnb-zzen vele, erre kötöttünk szerződést, ügyvéd írta a szerződést. Nincs ebben semmi bűncselekmény, ami megvalósulna.

Ez ráadásul egy teljesen általános, szokásos ingatlanhasznosítási mód.

Itt ezen a fórumon, ebben a topiccsoportban is hetente jön valaki, aki erről kérdez, hogy ő bérlőként kiadhatja-e másnak. Igen, kiadhatja, ha erre szerződik a tulajdonossal.

2022. jan. 4. 06:30
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
3: Ja, és az a cégcsoport, amelyik airbnb-zett a lakásunkkal, 200 lakást bérelt ebből a célból.
2022. jan. 4. 06:31
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Igen ha előre szól hogy mi a terve.

De nem mi de ki akar szólni, csak miután kiderult hogy a kedves vendégek tönkretették a lakást.

Ha a kérdező meg szerintem arra céloz hogy bérelhet egyedül több lakást, nem több személy egy lakást.

Semmi akadálya amit fizetni tudja.

2022. jan. 4. 08:46
 7/17 A kérdező kommentje:
Én nem úgy értem, hogy ki akarom adni a lakást. Ugy értem, hogy nekem lehet-e több lakásom, mint bérlő, semmilyen albérlőnek nem adnám ki.
2022. jan. 4. 09:05
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

#3 Nem bűncselekmény, ha normálisan van csinálva.

Volt olyan projektünk ahol egy hotel bérelt lakásokat a tulajdonosoktól és kiadta (volna) a vendégeknek mint apartman szoba, csak bejött a Covid és így jót buktak rajta.

2022. jan. 4. 09:09
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
#7: miert ne lehetne?
2022. jan. 4. 11:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#4,5 nem mindegy, hogy bérletbe vagy haszonbérletbe adod ki. Mindegyiket lehet, de csak utóbbi esetén adhatja ki a bérlő a lakást.
2022. jan. 4. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!