Főiskola, munka, lakásfenntartás egyszerre?
A rezsire kérdezz rá, gondolom előtted is lakott ott valaki, kérd el a számlákat a tulajtól.
A kaja meg a ruha meg teljesen rajtatok múlik. Nagyságrendi eltérések is lehetnek az egyes emberek szokásai között.
Erre elég nehéz válaszolni. Nekem alacsony keresetem van, kétszer meggondolom, hogy mit veszek. Így fordulhat elő, hogy havi 20-ból eszek körülbelül és ruhákra csak pár havonta költök, akkor is turkálós általában (plusz gyakrabban a nélkülözhetetlen dolgok). Nem igazán érdemes leírnom a saját költségeimet, mert nem biztos, hogy segít, hogy havonta 11 ezerbe kerül a kutyakaja :)
Hogy mennyi lesz a rezsitek, arra nem tudok válaszolni sajnos. De majd biztos minden kialakul. Kialakul, hogy mire mennyit költötök és akkor már lehet tervezni is a pénzzel.
Én dolgozom és mellette most fogom kezdeni az egyetemet. Szerintem nem lehetetlen, de még koppanhatok én is :)
A hitelfelvételt gondoljátok át.
A kaján lehet a legtöbbet bukni (az össze-visszavásárláson), ezért javaslom, hogy hetente egyszer mindig üljetek le, írjátok fel, mit ennétek, és csak azt vásároljátok meg.
Egyszerre főzz le több adagot, és tegyél a fagyasztóba, jól jön az hónap végén :D
Köszönöm a válaszokat!
A diákhitelt átgondoltuk és úgy gondolom, hogy ha helyesen bánok vele, akkor nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!