Albérlet kivételnél gyakori, hogy első látásra valaki foglalót ad és szerződést is ír alá?
Már két ingatlanossal is beszéltünk akik telefonban mondták, hogy hozzunk foglalót és ha tetszik már szerződést is tudunk kötni.
Nekem az a része furcsa, hogy elém tolnak egy 5 oldalas szerződést, amit ott olvassak el miközben bámulnak és 5-10 perc alatt döntsem el, hogy van-e bármi kivetnivalóm vele.
Szóval nekem kicsit szürreális, de ez bevett szokás vagy gyakori eset albérlet keresésnél?
Nem az az első gondolatom, hogy átakarnak verni. Szimplán az hogy az ingatlanos minél gyorsabban kiakarja adni, de van bármi amire figyelni kell amikor sürgetik az embert a döntéshozásra lakás kivételnél?
Végül kivettük első látásra, mert messze ez volt a legjobb lakás, amit néztünk eddig és ha nekem nem is barátnőmnek első látásra szerelem volt.
Ettől függetlenül ez tényleg picit gyors, de megértem hogy nem élünk tökéletes világban és ha most nem vesszük ki 1 hét múlva már késő lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!