Csajozáshoz szingliként milyen albérletet érdemes választani Budapesten?
El akarok költözni otthonról, és addig nem is akarok semmiféle párkapcsolatot kialakítani sennkivel amég nincs egy normális albérletem amit én tartok fent.
Van esetleg valakinek valami jotanácsa?
19# nem ismétlem magam mert méltatlanul sok figyelemet nem érdemelsz a kérdésem ÉN kérdésem alatt.
17#
Gondolom te is valahol Borsodmegyéből okoskodsz mert ha lenne helyismereted könnyen rájöhetnél hogy a Jászai tér-t irhattam el a pillanat hevében de jár a taps.
A Jaszai Mari ter az jo kornyek! A 4/6 villmegallo ott van es a Dunapart! A lanyok sokan szeretik a romantikst,a Duna parton setat akar tdlen is, piknikezest ,a folyo lepcson uldogelest. (Tavaszra ,nyarra,oszre gondolok)
Sot a Jaszai Mari ternek van nyirt gondozott fuves terulete szep viragokkal piknikhez.
Sot az Impia park is ott van: nagy fuves kutyamrntes oatyolattiszta fuvel! Illetve ingyenes kosarpalyaval es wc lehetoseggel! Ott teljesen idealisan ellehettek jobb idoben orakon at.
A Jaszai Mari ter a Szent Istvan koruton van. A deli oldal az 5. kerulet. Az eszaki a 13. kerulet!
Az 5 ker elegansabb,de az emberek lazabbak kedvesebbek. A 13 ker zart kozosseg: utalatosak az emberek ,foleg azokkal ,akiken latjak,h nem ott nottek fel,nem segitokeszek meg csak szoban sem. Az 5 kerben ilyet nem tapasztaltam.
Ha ejjel vagy este erkezik /tavozik hozzad oda a lany a lakasodra,akkor sem kell felnie illetve Neked se ,mert jo kornyek: mindehol miniszterium stb orszagigazgatassal kapcsolatos epulet van 0-24H fegyveres katona/rendor orseggel!!
Ott vannak a birosagok,a Honvedelmi miniszterium,a Belugyminiszterium,a Parlament,a Magyar Penzjegynyomda,a Magyar Nemzeti Bank stb stb!!!!!
Sokat setalok arra el ejjelente ,erzodik a mindenhol orseg dolog.
Hát nem tudom egyeseknek mi bajuk a nyolccal. hatalmas kerület, mindenféle résszel. Én anno rengeteget albiztam fiatal felnőttként, hiába vagyok tősgyökeses fővárosi, el kellett kezdeni az önálló életet anno. Soha sehol nem szertettem úgy lakni, mint a Múzeum utcában, annak a későbbi, második kerületi leggyűlöltebb (Vérhalom utca) albérletem a lába nyomába nem ért. Annyi paraszt, mint a Rózsadombon, a földön sehol nincsen. Szokásjog alapján verekszenek a parkolóért az "úri népek" a régebbi társasházaknál, eskü, mintha a tulajdonuk lenne, engem költözéskor kis híján meglincseltek, mikor beálltam Kis Sándorné parkolóhelyére, mert bár nem az övé, közterület, ő 30 éve ott parkol és ugyan már, nehogy ki kelljen bírnia azt a fél órát, cipekedjünk mi, ha kell fél kilóméterről.
Nagyimék a Szentkirályiban laktak évtizedekeig, anyukám ott nőtt fel.
Hovatovább ha olyan csajokat akarsz felszedni, akiknek ez kardinális kérdés, akkor meg is érdemled a sorsod, csak aztán majd ne lepődj meg, hogy tényleg olyanok is leszenek ezek a lehúzos pipik, mint amilyet megérdemelsz.
Nem azt mondom, hogy nem számít semmit, mert dehogynem. Nyilván nem akar a hölgyike egy gettóbeli lepuukant, penészes lukban enyelegni, de azért ha csak a Várnegyed, meg a 12. kerület hegyvidéki része a menő, akkor inkább bottal sem piszkálnám meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!