Csajozáshoz szingliként milyen albérletet érdemes választani Budapesten?
El akarok költözni otthonról, és addig nem is akarok semmiféle párkapcsolatot kialakítani sennkivel amég nincs egy normális albérletem amit én tartok fent.
Van esetleg valakinek valami jotanácsa?
Mondhatunk bármit ha nincs rá pénzed.
De például inkább néznék egy kisebb, igényes belváros közeli lakást mint mondjuk egy panellakást valahol kintebb.
2#
Ki mondta hogy ezen fog múlni???
3#
Ki mondta hogy nincs rá pénzem???
3#
Hulye gondolkodásodból kiindúlva ha mezitláb helyett egy futócipőt -veszek- föl a maraton lefutásához akkor komoly baj van ha ezen múlna a siker. Ilye agyhalottak ne is adjanak inkább nekem tippeket semmilyen téren de még ha gyereki vannak/lesznek nekik se kéne adnia soha !.
Szerintem amúgy attól függ milyen csajokkal akarsz ismerkedni és mennyire hosszú távra. Konzervatívabb, megtakarítós, férjet kereső csajoknál lehet plusz pont is, ha elmondod, hogy inkább hozzácsaptad a megtakarításaidhoz a különbözetet, amit egy belvárosi/külvárosi lakás között van. Inkább legyen kisebb, de rendben lévő új bùtorokkal.
A corvinnegyed amúgy jó lett az utóbbi években, pedig 8. kerület az is. Csak tényleg ne kerületet, hanem városrészt mondj.
1: Aki ennyire ismeri a várost, mint te, meg se tudja nevezni a VIII. kerület határait... simán jársz benne úgy nap mint nap, hogy azt se tudod, ott jársz. A hozzád passzoló kislánynak sem lesznek komolyabb szellemi képességei, nyugi.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!