Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A berlot hogyan jelentsem be?

A berlot hogyan jelentsem be?

Figyelt kérdés
Az volna a kerdesem hogy van egy baratom akinek kiadnam a lakasomat alberletbe,ugye ez azzal jar hogy be is jelentkezik.DE,azt mondta hogy mivel elhagyta a taj kartyajat igy azt akkor kaphatja meg ha van allando lakcime nem csak tartozkosadi cime.Viszont en nem szeretnem ha allando lakcimre jelentkezne be mert mivam ha 3-4ev mulva el szeretnem adni a hazat es nem tudom mert be lesz jelentve es nem akar kijelentezni majd?Nem tudom hogy vannak most otthon a torvenyek mert mar 10eve kint vagyok kulfoldon..Annyira azert nem bizok ebben a baratba hogy bejelentsem allandora..mit tehetek vagy mit ne tegyek?a valaszokat elore is koszonom
2021. okt. 4. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

1) ha van bérleti szerződés, akkor nem kell az engedélyed a bejelentkezéshez

2) közjegyző és kiköltözési nyilatkozat—> 15 nap alatt ki tudod tenni (nyilván, ha jogszerűen teszed)

2021. okt. 5. 21:31
 12/12 kovpet ***** válasza:
Te sehogy nem tudod bejelenteni, ő tud bejelentkezni, ha hozzájárulsz.
2021. okt. 6. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!