BP/Diószegi Sámuel utca15. Hsz manapság milyen környékkel rendelkezik?
Diószegi Sámiuel u. 15- számnál vennénk ki albérletet a párommal 1 évre. Régebben tudom, hogy atya gatya volt a környék lakói.
Mostanság milyen az élet egy klasszikus normális életet élőnek?
21/f
Ne menj oda. Elég kompetens vagyok a kérdésben. Nem lesz nyugodt életed.
Költözz máshova.
Az egy liftes, újépítésű ház, és szerintem sok cigány vett ott hitelre lakást, mert mindig, mikor arra megyek, ott trécselnek a ház körül az utcán.
Azért ott a Diószegiben sok drogdíler lakik, szerintem ez a lenti álldigálás, bandázás összefonódhat az utca illegális tevékenységekkel is, de legalábbis ismerőseik lehetnek.
A Diószegi u. a Tisztviselótelep felőli részén okés csak. Nekem. Aztán kinek hogy.
Dioszegibe ingyen se vegyel ki lakast. Nappal is gaz nepseg setalgat ott az utcan. Minden napod idegeskedesbol konfliktusokbol allna!!
Pesti szuletesu vagyok,itt elek Pesten. Sajnos kellett parszor arra mennem. Borzalmas kornyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!