Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez hogy működik?

Ez hogy működik?

Figyelt kérdés
A bérbeadó gondoskodik a bérbeadott ház központi berendezéseinek működéséről, karbantartásáról, a tartós fogyasztási cikkek (hűtő, mosógép stb. költségei a bérlőt terhelik?
2021. szept. 13. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán te tartod karban és te javíttatod.

A tartós fogyasztási cikkek(?)

hűtőre, mosógépre is ez vonatkozik. Remélem cserélni nem neked kell, mert erről nem írtál.

2021. szept. 13. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Én ilyen szerződést nem írnék alá, mert ez a bérbeadó feladata.

Ha te okozol a helytelen használattal hibát, azt vagy megjavíttatod, vagy levonására kerül a kauciódból, de az egyéb hibák és az amortizáció nem a te sarad.

(Bérbeadó vagyok)

2021. szept. 13. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

1-2-és vagyok, felejtsd el amit írtam, mert totál félre olvastalak!

Bocsánat!

2021. szept. 13. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Ebben meg kell állapodni.

Mi úgy adtunk bérbe, hogy történetesen volt a lakásban 3 nagy háztartási gépünk, de nem volt olyan magas a bérleti díj, hogy beleférjen ezeknek a mindenkori pótlása, ezért beleírtuk, hogy javítás, csere nem része a bérleti díjnak.

2021. szept. 13. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!