16 éves vagyok. 8.óta arról szól az életem, hogy ide oda költözünk. Mert kedves apám, nem bír egy helybe megmaradni. Nagyon elegem van, és elakarok költözni. Viszont õ ebbe nem egyezne bele😐 Mit kellene tennem?
Várd meg amíg 18 éves leszel, menj el dolgozni, gyűjts pénzt, utána költözz el.
Amíg nem leszel 18 éves addig ők a felelősek érted, és ha azt mondják hogy nem költözhetsz el akkor nem költözhetsz el.
Mást nem tudsz tenni.
Csak azért nem enged el a háztól, mert kapja rám a családitól kezdve mindent🙂
Azt olvastam, hogy nem kell szülõi beleegyezés, mert a gyámhatóság is engedélyt adhat.
Es hova akarsz koltozni? Mibol akarsz elni? 18 eves kor alatt egy szobat nem berelhetsz ki egyedul hivatalosan. Es hol akarsz dolgozni 8 altalanossal, 16 evesen?
Gyamhatosaghoz lehet fordulni, de hosszu folyamat, lehet, mire barmire is engedelyt adnak, 18 is elmulsz mar. Mondjuk ok is max azt engedelyezhetik, hogy rokonhoz koltozz, vagy kiemelnek a csaladbol (ha borzasztoak a korulmenyek, ide-oda koltozes mondjuk nem indok) mas lehetoseg nagyon nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!