Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 16 éves vagyok. 8.óta arról...

16 éves vagyok. 8.óta arról szól az életem, hogy ide oda költözünk. Mert kedves apám, nem bír egy helybe megmaradni. Nagyon elegem van, és elakarok költözni. Viszont õ ebbe nem egyezne bele😐 Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

#költözés #16. Éves
2021. aug. 22. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
98%

Várd meg amíg 18 éves leszel, menj el dolgozni, gyűjts pénzt, utána költözz el.

Amíg nem leszel 18 éves addig ők a felelősek érted, és ha azt mondják hogy nem költözhetsz el akkor nem költözhetsz el.

Mást nem tudsz tenni.

2021. aug. 22. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak azért nem enged el a háztól, mert kapja rám a családitól kezdve mindent🙂

Azt olvastam, hogy nem kell szülõi beleegyezés, mert a gyámhatóság is engedélyt adhat.

2021. aug. 22. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Írhatsz egy levelet a gyámhatóságnak, nem hinnem hogy ettől rosszabbra fordulnak a jelenlegi helyzeted. Ha nem is lesz gyámod, lehet apád kicsit összekapja magát.
2021. aug. 22. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Es hova akarsz koltozni? Mibol akarsz elni? 18 eves kor alatt egy szobat nem berelhetsz ki egyedul hivatalosan. Es hol akarsz dolgozni 8 altalanossal, 16 evesen?

Gyamhatosaghoz lehet fordulni, de hosszu folyamat, lehet, mire barmire is engedelyt adnak, 18 is elmulsz mar. Mondjuk ok is max azt engedelyezhetik, hogy rokonhoz koltozz, vagy kiemelnek a csaladbol (ha borzasztoak a korulmenyek, ide-oda koltozes mondjuk nem indok) mas lehetoseg nagyon nincs.

2021. aug. 22. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!