Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet árak miért lettek...

Albérlet árak miért lettek így, elszabadulva?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy, a piac diktál, meg annyiért adja ki a tulaj az ingatlanját, amennyiért akarja amiért keményen megdolgozott, de mégis miért adják ki drágán a lakásaikat a tulajdonosok?

#Elszabadult albérlet árak.
2021. aug. 20. 01:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
69%

#20 ha bitcoinba tettem volna akkor 100milla lenne, ha öreganyám villamos lenne akkor meg csilingelne...

De a te okfejtésedet követve, havi 1000 forintért is kiadhatnám, mert a dédunokámnak száz év múlva akkor is lesz egy teszemazt 140milliót érő háza.... Bakker az már 1000százalékos haszon XD

Nemjóezígy.... Tök igazságtalan.... Holnaptól én fizetek a bérlőnek hogy hajlandó ottlakni.

Ez így megfelelne ?

2021. aug. 22. 09:14
 22/22 anonim válasza:

Kereslet-kínálat, amíg lesznek akik megfizetik kényszerből a legmagasabb árakat is, sőt a kiadó válogathat is a bérlői között, addig csak folyamatosan emelkedni fog.

A másik az állami szabályozás hiánya, csak a magas megadóztatásig terjed az állam felelőssége, mellesleg ez is csak hajtja felfelé az árakat. Ellenben a bérbeadót abszolút nem védik meg a törvények, ha rossz bérlőt fog ki az nem fizet, durva közműtartozást halmoz fel, lelakja az ingatlant és még ki se rakhatja sokszor legális úton, mivel a törvények hivatalosan a bérlőt védik, legyen az bármilyen is. Valószínű hogy a bérbeadók ennek az anyagi rizikónak a felárát is belekalkulálják a mindenkori albérletárba.

Harmadrészt a forint infláció is jelentős, a ksh nem feltétlen a valódi értéket adja meg, sok esetben kozmetikáznak a vásárlói kosár szándékos változtatásával, drágulások szerint. Többek között jóideje a lakhatási költségek is kikerültek az infláció számításából, valószínű nem véletlen.

2021. aug. 27. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!