Albérlet árak miért lettek így, elszabadulva?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy, a piac diktál, meg annyiért adja ki a tulaj az ingatlanját, amennyiért akarja amiért keményen megdolgozott, de mégis miért adják ki drágán a lakásaikat a tulajdonosok?#Elszabadult albérlet árak.
2021. aug. 20. 01:22
1/22 anonim válasza:
Mert drágán lehet helyrehozni, amit a lakó szétkúr.
2/22 anonim válasza:
Mert senki nem 'Robert bacsi' es 'Terez anya'! Ha lenne kiado ingatlanod te sem adnad ki olcson ha dragabban is kilehet.
A kereslet veri fel az arakat.
3/22 anonim válasza:
Sikeres uzlet lenyege, hogy kimaxolod a lehetosegeket.
4/22 anonim válasza:
Nagyon nagy piaca van a lakáskiadásnak. Nem lehet azt megcsinálni, hogy jajj, ha ilyen drága akkor nem veszem ki, és majd akkor lejjebb megy az ára. Ha tömegesen emelnek az árakon, akkor bizony annyiért fogják kivenni. Nyilván van egy ésszerűségi határ,de az árak emelkedésével ezek a határok is egyre tolódnak.
5/22 anonim válasza:
Miért kéne bárkinek is jótékonykodnia vadidegenekkel?
6/22 anonim válasza:
Mert a befektetés után hozamot vár. Ha nincs hozam, nem érni meg befektetni, azaz lakást venni kiadásra. A lakáskiadás egy üzlet. Valakinek van x millió pénze. Vehet rajta állampapírt, kötvényt, részvényt vagy lakást. Mindegyiktől megfelelő hozamot vár.
7/22 anonim válasza:
Mert a karbantartása, szinten tartása drága. A tulaj is hozamot szeretne a befektetéséből. És még ilyen áron is jócskán van kereslet. Én hétfő este hirdettem meg egy 37 nmes lakást butorozatlanul 120.000 ft-ért. Ma péntek van. Rengeteg érdeklődő van. Közöttük tényleg nagyon normálisnak tünő figurák. Jövő hetet rászánom, hogy a komolyabb és normálisabb érdeklődöknek megmutassam a lakást, de amennyien vannak, nagy az esély, hogy meg is fogom köztük találni a bérlőmet. Ha olyan nagyon drága lenne, csak nem lenne rá ennyi jelentkezó...
8/22 anonim válasza:
Tavalyelőttig másfélszer-kétszer ennyi volt a bérleti díj, 4-5000 Ft/nm, most vannak visszaesve az árak 2-3000-re.
9/22 anonim válasza:
Kérdező! Mért 1100 Ft egy kiló barack? Mért nem 300?
Mért 50 000 Ft egy napra egy balatoni ház, mért nem 5000?
?
Mért 5000 Ft egy vonatjegy, mért nem 1000?...
Mért 40-80 000 Ft egy szemüveg?...
10/22 A kérdező kommentje:
Sok buta válasz érkezett!
Javaslom, hogy adjátok ki drágábban a lakásotokat, nehogy, éhen haljatok!
🖕
Gyűlölni való a gondolkodásotok!
2021. aug. 20. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!