Bele szokták írni a bérleti szerződésbe, hogy a konyhai csaptelep, és mosogató, ha elveszíti fényét ki kell fizetni?Tudom megállapodás kérdése, de nekem beleírták... akkor is kivettem volna, ha nincs benne, csak tudni szeretném ez mennyire elterjedt.
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 00:53
11/16 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy pl. ki a csaptelepek gyártója, mert van amelyik csapnál pár év után megpattog a krómozás, amit nem lehet kíméletes használattal sem megoldani. Egyszerűen gagyi a termék. Felmondani nem tudsz? Nagyon ráfizetnél?
12/16 anonim válasza:
Nekünk ilyen nincs benne, csak az, hogy eredeti allapotban kell mindent visszaadni. Mi most fogunk kiköltözni fél év után és sajnos a mosogató valami kínai gagyi lehet, mert ahogy használtuk az edények összekarcolták az alját. Én még ilyet nem láttam, elvileg új volt.
13/16 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy emiatt fel kéne mondani. Legrosszabb esetben ki lehet cseréltetni a dolgokat és lehet olcsóbb mint a kaució.
15/16 anonim válasza:
Oda sem kellett volna költöznöd. A rendeltetésszerű használatból eredő kopás, értékvesztés nem az albérlőt terheli.
16/16 anonim válasza:
"eredeti allapotban kell mindent visszaadni"
Ebbe beletartozik a normál használatból eredő kopás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!