Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 13. Ker Hollan Erno u 49...

13. Ker Hollan Erno u 49 szamu hazban ki a kozos kepviselo? Neve szama cime?

Figyelt kérdés

Egy lakasban az erkelyen nincs lefolyo es a hires ingatlankozvetito lanc dolgozoja nem mondta meg a mai napig ,hogy ki a kozos kepviselo a hazban.

Le fog rohadni az egesz lakas. Az ujonnan lerakott parketta mozog.

Felunk,hogy az egesz lakas lerohad igy. A fal is fel van azva.

#medence #Szakszerutlen #Nemtudom kinyitnia teraszajtot azaz szelloztetni se tudok
2021. aug. 10. 23:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ki van írva a bejáratnál a kk neve, elérhetősége.
2021. aug. 10. 23:44
 2/14 anonim ***** válasza:
A saját lakásod? Nem igaz, hogy nem tudod, ki a közös képviselő! Minden házban ki van írva. És mi köze a közös képviselőnek a lakás belső karbantartásához?
2021. aug. 11. 00:27
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem a mi tulajdonunk szerencsere a lakas.

Azert irtam ki a kerdest ,mert nincs kiirva,ahogy kotelezo lenne. Ahol en lakom,ott a szabalyoknak megfeleloen torhetetlen muanyaggal letakart tablan van kinn a kozoskepviselo es egyeb elerhetosegek.

Gondoltam,h nem a jegyzonek jelentem be eloszor,hanem megtudom valahonnan. Hisz nekem nem az a lenyeg,hogy a hazat megbuntessek,hanem a kozoskepviselo segitsen.

A kaputelefonon ki van irva es egy no veszi fel,aki azt allitja,h nem a kozos kepviselo,ot ne hivogassuk.

Tovabbra is varom a segito kommenteket.

2021. aug. 11. 01:54
 4/14 anonim ***** válasza:
De mi közöd ehhez a lakáshoz?
2021. aug. 11. 02:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Szeretnenk bekoltozni. De elotte megoldani a vizelvezetest lefele.
2021. aug. 11. 04:03
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

5: Nem a te dolgod, hanem a bérbeadóé.

Ezért adod neki cserébe a bérleti díjat.

Ha problémás, keress másikat, most kínálati piac van.

2021. aug. 11. 04:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Tulajdonos dolga ezt intézni, őt hívogasd. Ha nem tesz ellene semmit, akkor ne vedd ki vagy ne vedd meg.
2021. aug. 11. 08:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Te nem adhatsz utasítást a közös képviselőnek, akkor se, ha megtalálod. Erre a tulajdonosi közösség jogosult. Egyébként bármelyik lakó megmondja a képviselő elérhetőségét.
2021. aug. 11. 09:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Ez nem az a kornyek,ahol a szomszed segit. Sajnos mar tapasztaltuk,h a 13. kerben hisba kerdezzuk az ottlakoktol a kozos kepviselot,nem mondjak meg.

Mar nem tudunk visdzalepni,pezt tettunk le.

A tulajdonos elerhetoseget nem tudjuk. Az ingatlanos nem adja meg se a tulaj se a kozoskepviselo elerhetoseget.

Az elso megnezeskor azt allitotta az egyik kngatlanos,h egy kiallo cso a lefolyo. Tegnap a masodszori atnezes utan szetszedtem a csovet es lattam,h nincs luk a padlon az erkelyen.

Egy nagyon csunya atveres reszesei lettunk. Ha nem oldodik meg a vizelvezetes. Az egesz lakas azik folyamatosan.

Nagyon bajnum,h nem kozvetlen tulajtol kerestunk lakast.

2021. aug. 11. 13:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha eltitkolt hibát az eladó, akkor erre hivatkozva visszaléphetsz a vételtől.
2021. aug. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!