13. Ker Hollan Erno u 49 szamu hazban ki a kozos kepviselo? Neve szama cime?
Egy lakasban az erkelyen nincs lefolyo es a hires ingatlankozvetito lanc dolgozoja nem mondta meg a mai napig ,hogy ki a kozos kepviselo a hazban.
Le fog rohadni az egesz lakas. Az ujonnan lerakott parketta mozog.
Felunk,hogy az egesz lakas lerohad igy. A fal is fel van azva.
Nem a mi tulajdonunk szerencsere a lakas.
Azert irtam ki a kerdest ,mert nincs kiirva,ahogy kotelezo lenne. Ahol en lakom,ott a szabalyoknak megfeleloen torhetetlen muanyaggal letakart tablan van kinn a kozoskepviselo es egyeb elerhetosegek.
Gondoltam,h nem a jegyzonek jelentem be eloszor,hanem megtudom valahonnan. Hisz nekem nem az a lenyeg,hogy a hazat megbuntessek,hanem a kozoskepviselo segitsen.
A kaputelefonon ki van irva es egy no veszi fel,aki azt allitja,h nem a kozos kepviselo,ot ne hivogassuk.
Tovabbra is varom a segito kommenteket.
5: Nem a te dolgod, hanem a bérbeadóé.
Ezért adod neki cserébe a bérleti díjat.
Ha problémás, keress másikat, most kínálati piac van.
Ez nem az a kornyek,ahol a szomszed segit. Sajnos mar tapasztaltuk,h a 13. kerben hisba kerdezzuk az ottlakoktol a kozos kepviselot,nem mondjak meg.
Mar nem tudunk visdzalepni,pezt tettunk le.
A tulajdonos elerhetoseget nem tudjuk. Az ingatlanos nem adja meg se a tulaj se a kozoskepviselo elerhetoseget.
Az elso megnezeskor azt allitotta az egyik kngatlanos,h egy kiallo cso a lefolyo. Tegnap a masodszori atnezes utan szetszedtem a csovet es lattam,h nincs luk a padlon az erkelyen.
Egy nagyon csunya atveres reszesei lettunk. Ha nem oldodik meg a vizelvezetes. Az egesz lakas azik folyamatosan.
Nagyon bajnum,h nem kozvetlen tulajtol kerestunk lakast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!