Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? 10. vagy a 18. keruletben berelnetek lakast?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldonteni, melyik szamit jobb helynek, kisvarosbol koltoznék.

2021. aug. 9. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Ez attól is függ hol a munkahelyed.

A 10 ker elég nagy.

Én a szélén, AZ Örs vezer térnél laktam pár évig. Onnan 2es metróval sokminden elérhető normális időn belül.

18ból busszal kell bemenni főbb csomóponthoz (pl Köki)

2021. aug. 9. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet megmondani, mert mindkettőben vannak rosszabb és jobb részek. Mindkét kerület akkora mint egy vidéki város. Mindent összevetve azért a XVIII. jobb, viszont a X.-nek jobb a közlekedése.
2021. aug. 9. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet megmondani, mindkettő elég nagy terület, sok különböző résszel. A két konkrét lakhelyet hasonlítsd össze, ne a kerületeket. Ha a belvárosba kell bejárnod, akkor Kőbánya közelebb van kicsit.
2021. aug. 9. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:

10. keruletben az Ujhegyi setany korul,

18. keruletben pedig a Havanna lakotelep kornyeken neztem lakast.

2021. aug. 9. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

hát ne a Havannára szerintem.

Kicsit nézzél utána.

És a 18. kerület az kegyetlenül messze van mindentől, a közlekedés botrányos.

Én személy szerint a 10-be se mennék, de ha már ez a kettő lehetőség van, akkor inkább a 10 be.

2021. aug. 9. 14:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazabol lenne meg valasztasi lehetoseg, csak sajna a 18. keruletet ismerem szemelyesen, parom pedig kobanyai. Ezert ezt a kettot tartottam celszerunek, nem szeretnek vadidegen helyre koltozni
2021. aug. 9. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

A Havannával vagy 15 éve semmi gond, egy teljesen átlagos lakótelep.

Kérdező!

Attól függ, hogy hol fogsz dolgozni.

Ahogy előttem írták, a X-ből könnyebben bejutsz a centrumba, a Havannától nagyjából 2x annyi idő.

....tényleg nem ártana tudni, hogy majd hova kell napi szinten járnod.

2021. aug. 9. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a kettő gyakorlatilag egymás tükörképei. A Havanna sem olyan már mint régen, simán élhető és biztonságos.

Talán Kőbánya a közlekedés miatt egy kicsivel jobb döntés, bár a Havannnáról is egy járattal, bő negyed óra alatt a Határ úton lehet lenni.

2021. aug. 9. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!