A klíma tisztítását nekem albérlőként kell fizetnem?
Figyelt kérdés
Szólt a tulaj, hogy jönnek klímát tisztítani, majd engedjem be a szerelőket, ami meg is történt. Majd az esedékes fizetéskor (ami mostanság lenne) pedig szólt, hogy ennek a költsége is hozzáadódik az e havi bérleti díjamhoz. Ez jogos?
Tényleg fogalmam sincs, hogy hogy szokás, csak meglepődtem ezen.
2021. júl. 15. 20:05
51/54 anonim válasza:
Aham, persze, Pestre mennek :D fogyika
Utolsó: 10 évig éltem albérletben, nagy részt az egyetem alatt, szinte minden évben máshol. A klímát mmindig mi magunk tisztíttattuk, a tulajnak semmi köze hozzá, nem is tudta, mikor jönnek. Ugyanúgy van most is az én albérlőimmel. Rajtatok kívül ez mindenkinek evidens.
De hát mit várunk olyantól, aki szerint csak az a koszos, büdös Pest létezik...
52/54 anonim válasza:
Aham, persze mert egyetemi végzettséggel ilyen színvonalon társalog valaki, hogy "fogyika", a leírás alapján kb 30 évesen...Ez kb a 17 éves szint, vagy a fogyatékos közmunkás Józsié ha tényleg 30+...
53/54 anonim válasza:
Na döntsd már el, hogy hány éves vagyok kábé, ha már ennyiszer leírod. Persze, egy felnőtt ember csak sablon szavakat használ, ilyet véletlenül sem, hogy, fogyika. Mikor végeztem az egyetemmel, a diplomaosztón olyan szöveg kellett mondanunk fél lábon állva, hogy "esküszöm, hogy ezentúl begyöpösödött lúzer leszek, aki a neten is csak magázva beszél sznob módjára".
54/54 anonim válasza:
Szerintem kezd ez a társalgás értelmetlenné válni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!