Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan lehet ezt elrejteni?

Hogyan lehet ezt elrejteni?

Figyelt kérdés

Egy nagyon szép lakásban lakom.. azonban egy bibije van. Az előszobában ott van egy gázkazán. Igazából a sarokban, így egy beépített szekrény (?) megoldaná a problémát, mert pont faltól falig ér, úgy is van kialakítva, akkor alulra le lehetne tenni a tisztító szereket, fel mosó vödör sem látszódna, stb… de én, mint bérlő nyilván nem fogok asztalost hívni. (Nem azért, mert drágállom, hanem mert akkor itt fúr, farag) A tulajt nem zavarja, esztétikai szempontból, hisz nem ő lakik itt.

Nem olyan vészes, de nyilván szebb lenne, ha el lehetne rejteni.

Esetleg tippek, ötletek?

Holnap valamiért át ugrik a tulajdonos délután, esetleg felhoznám neki az ötletet.. asztalosra is gondoltam, de lehet saját költség lenne és az elég drága… :/

Nem tudom, hogy mit kéne.

2021. júl. 14. 23:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, a választ!

Közben most nappal megnéztem, cikkek alapján írtam a kondenzációs gázkazánt. Van rajta elől egy szürke matrica, ez áll rajta: nem kondenzációs gázkazán. Gaz 4000W, Bosch.

Oldalán két matrica: 2014,2015ben tanúsítva: megfelelő.

2010 és 2018-ban: BM OKF matrica.

Más nincs rajta.

Szóval akkor így sem lehet szekrény?

Egy óra múlva itt a tulajdonos, majd megkérdezem tőle, max marad a függöny, ha úgy van..

Köszönöm a normális választ!

2021. júl. 15. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy hogy kondenzációs vagy normál gárkazánról beszélünk az akkor is gázkazán. Kérdezd meg a tulajt és a gázműveket hogy mit javasolnak. Pontosabban a szó elszáll elvet követve kérj róla papírt a gázművektől ha ők javasolnak valamilyen megoldást és utána kérdezd meg a tulajdonost hogy engedi-e. Esztétikailag biztos hogy szebb lenne de mint tudjuk, az égéshez oxigén kell és te sem szeretnél arra ébredni hogy jobb esetben elaludt a láng és hideg van, rosszabb esetben pont imádkoznak feletted.
2021. júl. 16. 17:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem tudtam ezeket!

Ment a zöld kéz!

2021. júl. 23. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!