Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Minek olcsóbb Budapesten a...

Minek olcsóbb Budapesten a bérlése? Kis lakásnak vagy mosdóval is rendelkező raktárhelyiségnek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 10:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hozom viszem de csomagolni is kell és lefényképezni, illetve összeszedni azt amit elviszek, szisztematikusan a helyére tenni amit odaviszek felírni mit vittem oda mit vittem el. Szóval nem munka eszközökről van szó amikkel dolgozok hanem az eszközökkel raktári munkát kell végezni. Szóval igazából van munkavégzés csak nem feltétlenül olyan mint amit az első kérdésedben kérdezel. Még az is felmerül hogy ott hirdetem meg egy laptopon, ami szintén egy ott végzett munka, igaz ezt a részét már otthon is végezhetném elvileg akár haza is vihetem azt amit másnap postázni kell. De tárolni otthon mindet nem tudom. Szóval azért több mint egy egyszerű raktár.
2021. júl. 11. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Aha. Tehát webáruház-féle. Hát, lehet, hpgy az igényeidhez mérten lakással jobban jársz. Bár nem az a legolcsóbb
2021. júl. 11. 17:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Végül is igen egy webáruház raktárra. Csak nem kifejezetten weblapon történik az internetes része.
2021. júl. 11. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!