Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Romaknak kiadnak alberletet...

Kings56 kérdése:

Romaknak kiadnak alberletet budapesten?

Figyelt kérdés

Tehat mielott bovebben kifejtenek minden annyit el szeretnek mondani ,hogy szamomra ez egy igen kenyes tema mivel en is az vagyok es szeretnek mindenkit megkerni aki ezt olvassa ,hogy legyetek kedvesek es ne eloiteleteskedjetek!!

Szoval most fejeztem be a tanulmanyaimat es egy igen jovedelmezo munkat kaptam.Egy videki varosban lakom ahol eleg sok az a tipikus alpari cigany.(mesz az utcan rajuk se nezel es beled kotnek)Ezert szeretnek elkoltozni innen.6 tagu a csaladom es ha szukseges a kaukcio mellet meg 1 evi alberlet arat is elore fizetek .Ilyen feltetelek mellet tudnek-e talalni alberletet?

2021. júl. 3. 02:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Válaszd le magad a többi 5-ről és próbálj egyedül költözni! Nem kell cipelni az egész kompániát, akkor talán jobbak lesznek az esélyeid.
2021. júl. 3. 09:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szoval most fejeztem be a tanulmanyaimat es egy igen jovedelmezo munkat kaptam.Egy videki varosban lakom..."

És ha Budapestre költözöl, akkor mi lesz a vidéki városi igen jövedelmező munkáddal?

2021. júl. 3. 09:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem aemmi vagy, ha 3 ev alatt osszegyujtod egy bp-i lakas árát.

Es igen, lehetsz te tok normalis, nem jelenti, hogy a csalad is olyan, mint te, tartanak az emberek. Foleg hatan...mekkora lakasba megis?

2021. júl. 3. 09:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat es elnezest kerek a helyesirasi hibaert!
2021. júl. 3. 12:38
 15/17 anonim válasza:
100%
Tapasztalatból írok, pont most vált megint kiadóvá az egyik lakásunk, ugyanis lejárt az albérlő szerződése és költözik más merre. Sajnos romáknak biztos, hogy nem adnánk ki. Még 2 éve volt egy roma érdeklődő az anyjával, aki Svájcban dolgozott (az anyuka) és úgy ment oda a lakásra, hogy egy borítékot lobogtatott, amiben benne volt 2 millió Ft, tehát az egész éves bérleti díj. Nagyon ki akarta venni a lakást a lányának, de végül apa meggondolta magát és nem adta ki a lánynak, mert volt más jelentkező is. Elég erőszakosan nyomultak egyébként, ez sem volt szimpatikus. Annak ellenére, hogy ki tudták volna simán fizetni 1 évre előre a lakhatást, így sem akarta apa kiadni romának. Sajnálom, de ez van.
2021. júl. 3. 12:54
 16/17 anonim válasza:
100%
Az utolsó válaszomhoz még annyit tennék hozzá, hogy amíg van nem roma jelentkező is a lakásra (márpedig van), addig sajnos esélyed sincs.
2021. júl. 3. 13:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, őszinte leszek. Nem lehjetetlen albérletet találni, és esélyed biztos van, de sokan (nem mindenki) nem ad ki albérletet romáknak, ha teheti (és a mai helyzetben hamar találnak nem roma bérlőt is). Szóval igen, sokkal nehezebb helyzetben vagy, mint egy nem roma polgártársad.
2021. júl. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!