Kisállat tartását szokták szabályozni a társasházak? Panelban mennyire szokták tolerálni a kistestű kutyákat a szomszédok és a többi lakó?
"ami magában foglalja sokszor külön az állattartás kérdését is."
Akkor az a része érvénytelen, ugyanis nem tilthatják meg.
Nekünk kistestű kutyánk van. Hétköznap mikor elmegyünk nem ugat, mert valahogy tudja, hogy dolgozni megyünk és oda nem jöhet. Viszont hétvégén ha itt hagyjuk, még a kapuból halljuk, hogy ugat, bár szerintem egy idő után abbahagyja. Engem egyébként társasházban zavarna a kutyaugatás, mármint az állandó.
Mikor lakást kerestünk bizony volt olyan albérlet, ami ideális lett volna, viszont másnap kiderült, hogy benne van a társasház szabályzatában, hogy nem lehet kutyát tartani. Miattunk megérdezték a maradék 5 lakás tulajdonosát, hogy esetleg zavarná-e őket egy kutya, többen voltak az idősebb nők, akik egyöntetűen kijelentették: "Itt soha nem volt kutyás, nem is fogják hagyni, hogy ide kutya jöjjön."
Tehát abszolút lakásfüggő, de én magam is kellemetlenül érezném magam, ha a kutyám az ugatásával zavarná a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!