A XI. kerben a kondorosi lakóparkról vélemény?
Nagyon tetszenek a lakások illetve a környék is nyugisnak tűnik.
Viszont ami nekem picit aggasztó a zsúfoltság.
Van egy autóm amivel munkába járok.
Mennyire nehézkes a parkolás a lakópark körül?
Hogy pontosan melyik az azt nem írnám le, nehogy sértsem a jogait vagy bármi, de privátban szívesen megosztom melyiket néztem ki.
Jól érzed, borzalmasan sűrű, agyonzsúfolt. A szemközti oldalon lévő régi lakótelep fényévekkel lazább, zöldebb.
A parkolás rémálom. Elvileg ugye kötelező az ingatlanon belüli garázs vagy beállóhely megvásárlása, de mégsincs egy csomó embernek. A Fehérvári sarkán lévő benzinkútba is beálltak, meg a túloldalon lévő lakótelep saját parkolóját is elkezdték használni. Van belőle bőven vita....
Mivel aránytalanul túlépítettek ezek a "lakóparkok", sehol nem fogsz tudni parkolni az utcán. Párszáz méteres utcaszakaszra jut többszáz lakás.... Szerinted...???
Nem véletlenül kötelező az telken belüli parkolóhely.
Pár száz méterre lakom tőle, lakott munkatársam ott és én is néztem lakásokat benne
Amellett, hogy egy modern panel, zsúfolt és kicsik a lakások, alapvetően az épületek jók.
Viszont kocsival bérelt garázs/garázsvásárlás nélkül nem mennék oda. A lakások számához képest szinte alig van parkolóhely az utcán. Vagy több utcával távolabb a keresztutcákban parkolsz, helyet vadászol hosszasan, vagy jattolsz a benzinkúton, hogy állhass a tilosban, ha egyáltalán ott is találsz helyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!