Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A XI. kerben a kondorosi...

A XI. kerben a kondorosi lakóparkról vélemény?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a lakások illetve a környék is nyugisnak tűnik.

Viszont ami nekem picit aggasztó a zsúfoltság.

Van egy autóm amivel munkába járok.

Mennyire nehézkes a parkolás a lakópark körül?

Hogy pontosan melyik az azt nem írnám le, nehogy sértsem a jogait vagy bármi, de privátban szívesen megosztom melyiket néztem ki.

2021. jún. 24. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Jól érzed, borzalmasan sűrű, agyonzsúfolt. A szemközti oldalon lévő régi lakótelep fényévekkel lazább, zöldebb.

A parkolás rémálom. Elvileg ugye kötelező az ingatlanon belüli garázs vagy beállóhely megvásárlása, de mégsincs egy csomó embernek. A Fehérvári sarkán lévő benzinkútba is beálltak, meg a túloldalon lévő lakótelep saját parkolóját is elkezdték használni. Van belőle bőven vita....

2021. jún. 24. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt esetleg megtaláltad már??? Ajánlom olvasgatni:

[link]

2021. jún. 24. 16:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából ezzel a fórummal nem lettem sokkal előrébb, hírdetésekből eddig se voltam híjján. 25-30 ezret meg kövezzetek meg sokkallom 1 db helyért.
2021. jún. 24. 16:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként a 11. ütemben van a lakás amit kinéztem.
2021. jún. 24. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Vagy merre érdemes költözni ahol még lehet normálisan parkolni is?
2021. jún. 24. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Mivel aránytalanul túlépítettek ezek a "lakóparkok", sehol nem fogsz tudni parkolni az utcán. Párszáz méteres utcaszakaszra jut többszáz lakás.... Szerinted...???

Nem véletlenül kötelező az telken belüli parkolóhely.

2021. jún. 24. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Pár száz méterre lakom tőle, lakott munkatársam ott és én is néztem lakásokat benne

Amellett, hogy egy modern panel, zsúfolt és kicsik a lakások, alapvetően az épületek jók.

Viszont kocsival bérelt garázs/garázsvásárlás nélkül nem mennék oda. A lakások számához képest szinte alig van parkolóhely az utcán. Vagy több utcával távolabb a keresztutcákban parkolsz, helyet vadászol hosszasan, vagy jattolsz a benzinkúton, hogy állhass a tilosban, ha egyáltalán ott is találsz helyet...

2021. jún. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!