Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Metrodom Panoráma Újpesten....

Metrodom Panoráma Újpesten. Mit gondolsz erről a lakóparkról?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 12. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

Szep, de nekem lokacio tekinteteben nagyon kiesik, illetve 1-3 szobasak elvileg a lakasok, de gondolom az 1 szobas is 180+rezsitol kezdodne, ennyiert meg jobb helyen, sokkal nagyobbat is kapni.

Plusz laktam mar uj epitesuben albiban, minden is athallatszodott, hangok tekinteteben eleg gaz volt. Nem tudom, hogy itt mi lehet a helyzet, de en a regebbi tipusu teglakat kedvelem, semmit nem hallani kb a szomszedoktol.

2021. jún. 12. 15:50
 2/7 anonim válasza:
100%

A környéken lakom, de nem a lakóparkban. Szerintem remek elhelyezkedése van, nem tudom mitől esik ki. A tömegközlekedés jó, a panoráma (Buda felé) szép, a bicikliútat Szentendre felé imádom, közel a Népsziget, több bevásárlási lehetőség is a közelben. A piac környéke is szépül, a kettő között viszont ott a dzsumbuj. Hatalmas a kontraszt, az egyik utca még szép, rendezett a másikban kutyagumi öt méterenként, eldobott vodkás üvegek stb...

Hozzátenném, hogy 22 éve élek egy rendezett utcában, de szintén a dzsumbuj mellett, nem emlékszem semmi kirívóra a környékről. Erre járok haza, heti háromszor futni, de a telefonom megvan, kés sem áll ki a hátamból. Néha látni, hallani egy-két érdekes dolgot, de fontos megjegyezni, hogy Újpest egy peremkerület, volt munkásnegyed, erre készítse fel magát az aki ide költözik. Érdemes még megemlíteni, hogy az újpesti stadion is elég közel van, döntse el mindenki ez pozitív vagy sem. Évekkel ezelőtt a vendég szurkolók közelítették meg a stadiont a Váci felől, ilyenkor pedig kb az egész környék le volt zárva. Ma már a hazaiak mennek erre, tehát nincs ilyen probléma.

2021. jún. 12. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Elso vagyok, irtam, hogy NEKEM kiesik.

Ez nyilvan egyeni, hogy kinek mennyire van messze vagy sem :)

2021. jún. 12. 16:53
 4/7 anonim válasza:

Kettes vagyok, én is írtam, hogy SZERINTEM remek az elhelyezkedése.

Összeveszni nem fogunk azért :)

2021. jún. 12. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár percre onnan Újpesten van egy panel lakásom, hát én elcserélném egy ilyenre még úgy is, hogy az én lakásom jobb helyen van minden szempontból.
2021. jún. 13. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem azzal van a bajom, hogy ott van az a lepusztult ronda kikötő és az nem valami kellemes látvány.
2021. jún. 19. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Méregdrága, túlzsúfolt házak. Zajosak, a 4 tornyot túl közel építették egymáshoz, nagyon visszahangzik az egész, ráadásul a Váci út zaja is elég erős. A megígért szolgáltatásokból semmi nem lett: Étterem, fitnesz terem, stb nyílik ezért csak kifejezetten erre a célra adják ki az üzlethelyiségeket, nem adják el, hogy a szolgáltatások megmaradjanak. Nem csodálom. hogy senki nem bérel másfél-kétmillióért üzlethelyiséget. Jó drága éttermnek kellene működnie ott, hogy ennyi bérleti díjat ki tudjanak fizetni. Ennyi év után úgy látom árulják is az üzleteket, már letettek a célirányú kiadásról. Az eredetileg tervezett üveg korlátokból sem lett semmi. Nem rajongok az üvegért, de ide azért az jobban illett volna
máj. 28. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!