Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egyetemistáknak vagy pároknak...

Egyetemistáknak vagy pároknak jobb kiadni az albérletet?

Figyelt kérdés

#egyetem #lakás #pénz #pár #albérlet #ingatlanközvetítő.
2021. jún. 18. 18:54
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
96%
Én is tapasztaltból mondom, szintén nőként, igaz már közel 30 éve volt: az egyetemista lányok trehányabbak a fiúknál.
2021. jún. 23. 18:13
 22/24 A kérdező kommentje:

Kaptam egy levelet melyben az állt, hogy a főbérlő szexuális ajánlatot kapott a lakbér helyet. Ti már jártatok így vagy hallottatok hasonlóról?

Nem csak szexuális ajánlat érdekel. Pl: főbérlőnél kerti munka, takarítás.

Hogyan reagáltatok. Nekem elsőre ez ugrott be: https://www.youtube.com/watch?v=9pT-VaPqd6c.

2021. jún. 24. 11:36
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptam semmilyen ajánlatot, sem dugásra, sem takarításra, sem kerti munkára.

Ha kapnék, nyilván elhárítanám, mert ezekre a "szolgáltatásokra" nem a bérlőmet kérem fel, ne keverjük már a dolgokat!

Fizessen csak rendesen, aztán majd én abból kifizetem a fűnyírást, vagy a takarítást,...a szexért meg egyelőre nem kell fizessek.

Ha csak nem így adtam fel a hirdetést, (pl: lakhatás házimunkáért cserébe) akkor az ilyeneket el kell hajtani, mert lesznek a fizetéssel problémák!

2021. jún. 24. 11:43
 24/24 A kérdező kommentje:
#23 Maximálisan egyetértek.
2021. jún. 25. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!