Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet plázáról vélemény?

Albérlet plázáról vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődnék hogy van-e valakinek tapasztalata az Albérlet plázával kapcsolatban? Kicsit bizalmatlan vagyok velük a 8 ezer forintos közvetítési díj miatt.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. máj. 17. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ertelme ilyenekert fizetni, mert tobblet szolgaltatast nem fogsz kapni, hanem max a kezedbe nyomnak egy elavult listat telefonszamokkal, hogy hivogasd oket es csokolom :D Igy szokott ez menni.

Facebook, ingatlan.com, jofogas. 1000+1 hirdetes van fent, nekem mindig sikerul albit talalni par nap alatt, amikor epp koltoznom kell.

2021. máj. 17. 17:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket az oldalakat is nézegettem, de pont ők hirdetnek egy nagyon szép lakást, amihez akkor adják ki a tulaj elérhetőségét ha kicsengettem a 8 ezret.
2021. máj. 17. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Valoszinuleg nem fogod megkapni az elerhetoseget vagy ha igen, akkor az a lakas hirtelen mar nem lesz kiado, erdekes modon.

Kiprobalhatod, ha annyira nem fontos a penz, de en szoltam :D

2021. máj. 17. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahol előre fizetni kell, az árverés.
2021. máj. 17. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 8000 ft-ba merem fogadni, hogy az a lakás nem létezik. Valszleg letöltöttek pár stockfotót a netről, csináltak hozzá egy jól hangzó hirdetést, és feltünően olcsó árat. Csalihirdetés. Kifizetsz 8000 ft-ot, majd kapsz egy listát, amit te magad is összeollózhatsz a netről, ráadásul a fele már nem aktuális, mert ki van adva. És a tulajnak fogalma sincs róla, ki ez az iroda, akinek a nevében hívod, mert soha nem állt velük kapcsolatban.
2021. máj. 18. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fizetnék ki 8000 ezret ezért. Az ilyen hidető oldalaknak két forrásból szokott bevételük lenni: egyrészt az oldalon megjelenő reklámokból, másrészt pedig a hirdetőktől a hirdetés felrakásáért elkérnek egy valamekkora pénzt. De olyan nincs, hogy a felhasználóktól kérjenek el pénzt azért, hogy egy hirdetővel felvegyék a kapcsolatot. Ez így átverés. Nekem mondjuk az is gyanús, hogy nagyon kevés ingatlan van az oldalon meghirdetve...
2021. máj. 18. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem ezt az ótvar oldalt.

Tuti hogy kamu.

Elég lenne ha nem látnád a telefonszámot, de hogy még a képeket sem láthatod fizetés nélkül, ez biztos átverés.

Menj fel a Facebookra, rengeteg ingatlanos csoport van, sok kiadó ingatlannal, ingyen..

2021. máj. 18. 17:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm mindenkinek a válaszokat és hogy meggyőztetek hogy ne legyek egy hatalmas balek. 😊
2021. máj. 22. 07:32
 9/9 anonim válasza:

Nem ajánlom őket, sajnos tapasztalat alapján.

Egy szolgáltatásért fizetni kell. Tény. De az előre fizetés már kevésbé tetszetős, mert bár az ingatlanosok valóban a közvetítői díjból élnek, csak nem ilyen módon.

Egyet értek egy előttem szólóval. Hirdetőtől szednek díjat, reklámokból esetleg, valamint a tényleges közvetítésért szednek be pénzt. Van szakmai tudás mögötte és támogatás. Innen csak pár címet kaphatsz. Semmiért nem vállalunk felelősséget, csak fizess aztán örülj néhány elérhetőségnek ami nem létezik, nem aktuális vagy azt se tudja a tulaj, hogy ezen az oldalon fent van a lakása :)

Ha valaki szeretné kiadni az ingatlanját, vajon tényleg ennyire fél azt a pár képet és egy elérhetőséget feltenni?

Meglehet. Erre vannak a rendes ingatlan irodák és tanácsadók, akik vállaják a közvetítést, akár a lakás bemutatását az érdeklődőnek és szükség esetén támogatják is szakmai tudásukkal a tanácstalan ügyfeleket, jutalékért.

Itt mindent kapsz, csak azt nem amit egy albérlet közvetítőtől kapnál.

2023. ápr. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!