Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Fent tudnám tartani?

Fent tudnám tartani?

Figyelt kérdés

Albérletbe költözöm most raktak fel egyet.

Teljesen bebútorozott felújított szép lakás és egyedis. 2 szoba erkélyes gépesített lakás alacsony rezsivel. Bérleti díj 75.000ft + rezsi. (Békésmegye).

Havi kerestem 350-400.000ft nettó.

24 éves fiú vagyok. Szerintetek fenttudnám tartani és még tudnék is eltenni pénzt?

2021. ápr. 26. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Én az autót is megszüntetném és akkor 150-et is félre lehet tenni, vagy többet. Az autó ára is mehet önerőbe.

75 E soknak tűnik nekem még Békéscsabán is az ottani árakhoz képest, nemhogy kisebb településen a megyében: alkudj, nézd meg a többi árat is!

Az is + 100 000 Ft évente még lehet.

Különben fontos: nem mindig az olcsóbb az olcsóbb!

Fontos, az adott lakásban mennyi a rezsi, ez a lakás adottságaitól függ, és fontos az is, a tulaj számlaképes-e. Ha az, akkor becsületes lesz veled minden másban is, és hosszú távon kifizetődőbb lesz nála lakni, mint egy becstelen embernél.

Havi 5000 Ft is számít, az 10 év alatt 600 000 Ft.

2021. ápr. 27. 04:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit magadról írtál, amellett nyugodtan tudsz félre is tenni.
2021. ápr. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!