Felettünk lakik egy pár olyan 25 évesek lehetnek kb. Mikor ideköltöztem volt egy kisebb összejövetel,kicsit hangos volt a zene lejöttek szolni. Jó,rendben nincs ezzel baj megértem. De amikor ők tomboltatják a zenét és én megyek fel hozzájuk...?
Akkor ők miért nem veszik lejebb a hangerőt? Nem akarok azzal "visszavágni" hogy bekapcsolom a zenét hangosan mert mellettünk egy nagyon rendes,aranyos,kedves házaspár(ők is szóltak már nekik) lakik és nem akarom őket zavarni,meg a többi lakót sem egyértelműen. De cirkuszt sem szeretnék azzal,hogy bevonom a rendőrséget.
Mit csinálnátok ilyenkor?
Az értelmes megolás az lenne, ha szólnál nekik, egyébként honnan tudják, hogy NÁLAD hangos és TÉGED zavar?
A "visszavágás" meg tipikus hülye megoldás, ettöl nem nem lesznek csöndesebbek, esetleg "verseny" lesz belöle, ki tud jobban a másik idegeire menni - meg mellékesen az össze többi lakóéra is.
Ha többszöri kérésre sem lesznek halkabbak, akkor marad a rendörség.
Koltozz csaladi hazba. Ott az ilyen ritkabb. Nalunk 1 szomszed szokta bomboltetni a zenet de csat hetvegen es nem is mondegyik hetvegen.
Mikor tarsashazban laktunk akkor napi szinten ment a tv, zene valakinel.
Anyameknal vagy anyosomeknal egy szomszed sincs aki hangosan hallgatja a zenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!