Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért nem adják ki a lakások...

Miért nem adják ki a lakások nagy részét családoknak?

Figyelt kérdés

Miskolcon van 2 szobás lakásom, ki szeretném adni albérletbe mi párommal úgy vagyunk vele hogy kutya/macska/baba/fiatal pár/ komplett család/ jöhet. Mi nem vagyunk semmi ellen hivatalosan lesz kiadva adózva utána, és havi egyszeri látogatással ehhez az egyhez nagyon ragaszkodunk. Amikor mi laktunk albérletbe nekünk is így volt. De azt az egyet nem tudom megérteni hogy miért nem adják ki ilyen sokan kisgyermekeseknek, vagy egyáltalán nagyobb gyermekes családoknak a lakást? Mi félni való van? Én őszintén szólva sokkal szívesebben adnám ki egy családnak a lakásom mint egy egyedül állónak,de nem teszek kivételt. Nem akarok csukott szemmel bele menni abba amit nem ismerek és útközben jöjjek rá. Mi félni valóm van a családoktól?

Köszi ha leírod nekem! Megy mindenkinek a "kéz"

/Azt szögezzük le hogy jól szituált normális leinformálható embereknek lesz kiadva az ingatlan nem a legaljadékabb zsebből átver embereknek./

2021. ápr. 25. 21:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
39%
A kiskorú jogai erősebbek mint a bérleti szerződés megsértésének következményei. Azaz sok évig ellakhatnak nálad fizetés nélkül. A mesét amit leirtal nem olvastam, csak annyi, ha valóban miskolci lennél ez a kérdés fel sem merült volna...
2021. máj. 4. 00:56
 22/22 A kérdező kommentje:

A "mese" a mi saját "mesénk" bár egy mesében több jó van...:)

Miskolci vagyok pedig.

A lakást kivette egy nagyon szimpatikus egyetemista fiatal pár. Feltettük a hirdetést és aki hamarabb jött megnézni és azonnal szimpatikus lett az "kapta" a lakást.

Nem zártuk ki a családokat egyszerűen így alakult. Köszönök minden választ!

2021. máj. 4. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!