Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mekkora fizetésért költöznél...

Mekkora fizetésért költöznél Budapestre?

Figyelt kérdés

Jelenleg nettó 300 át kapok Miskolcon, úgy hogy lakás megoldott. Netó 500E forintot kértem interjúkon, úgy vettem ki hogy reális.

Ezzel tkp ugyanúgy élek mint Miskolcon. Lakás + parkoló 150E.

Ti mit mennétek a helyemben?

2021. ápr. 20. 19:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Rossz kategória. Bocsánat.
2021. ápr. 20. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a helyzeteden múlik. Ha nagyon kötődsz Miskolchoz, akkor nem éri meg. Ha amúgy is mennél, akkor bőven megéri.
2021. ápr. 20. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó bizony. Én pl. 2-3 évet simán beáldoznék Dániában a mostani színvonalhoz képest, aminek aztán meglenne az eredménye. Majd ha lemegy a covid..
2021. ápr. 20. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem is (csak) fizetéstől függ, hanem attól, hogy hol szeretnél/tudnál jobban élni.

Van aki szereti a saját városát és akár lemondásokkal is ott marad. Van aki meg jobban érzi magát máshol, és akkor is elköltözik ha ez lemondásokkal jár.

2021. ápr. 20. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, vagyis te is tudod, hogy hasonló színvonalon fogsz élni Budapesten, mint most Miskolcon. Innentől kezdve nem a pénz dominál, hanem az, hogy mit szeretnél. Talán annyival lennél Budapest környékén előrébb, hogy több a lehetőség, ha váltani szeretnél. Ezt leszámítva viszont egyéni tényezőket kell figyelembe venni. Mennyire kötődsz a mostani lakóhelyedhez, mennyire szereted a nyüzsit, stb.
2021. ápr. 21. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól számolom végül anyagilag ugyanott lennél, hisz jelenleg nem fizetsz albérletet. Kérdés, hogy mennyire szeretsz Miskolcon élni, most egyedül laksz-e vagy a családdal és szívesen elköltöznél-e ? Én ha találtam volna az eredeti lakóhelyemen állást hasonló feltételekkel, biztos nem költöztem volna Budapestre, mivel nem szeretem a várost és valójában nincs itt senkim. De ez mindenkinél más.
2021. ápr. 21. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem Budapestet de ebben a helyzetben én nem mennék el Miskolcról, csak akkor, ha unnám.
2021. szept. 30. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!