Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen környék Kőbányán a...

Milyen környék Kőbányán a Szövőszék utca?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 22:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én onnan néhány háztömbnyire lakok, szerintem nem rossz!

Ha esetleg nem ismered a környéket, kb. Kőbánya kevésbé veszélyes, "elitebb" részéről van szó. Nyilván nem annyira festői, mint mondjuk a várnegyed, de szerintem a maga szintjén jó. Panellakásokhoz képest sok a zöldövezet, vannak parkok, van a közelben egy nagyon szép bányató, az Újhegyi sétány mellett van, ami szintén nagyon szépen ki lett alakítva. Hajléktalanok és hangosan zenélő fiatalok inkább az Újhegyi felé vannak, mert ott van egy park, ahol van elég helyük leülni, szerintem a Szövőszékben nem ez a helyzet (de a hajléktalanok sem agresszív típusok). Ha a szomszédaid sem nagy partiállatok, akkor még akár viszonylag csendes környék is lehet.

Infrastruktúra nagyon jó, kb. 5 percre (gyalog) van Penny, Lidl, Spar, Auchan, gyógyszertár, posta, könyvesbolt, sportbolt, Rossmann, DM, Pepco. A környéken megy el a 85-ös busz, onnan kb. 6-7 perc a Köki, és kb. 20-25 perc az Örs. Illetve vonatokkal nagyon könnyen el lehet jutni Zuglóba és a Nyugatiba is.

Úgy vettem észre, a lakások kb. hasonló felosztásúak a környéken, mindegyiknek van 2 erkélye (egy közös a szomszéddal, egy saját), a nappali tágas, a hálószobában is jól el lehet férni.

Nekem azért fáj a szívem kicsit, hogy ezen a környéken nem merek sötétedés után sétálni, de ezt leszámítva teljesen jó a hely.

2021. ápr. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!