Az van hogy 21 éves elmúltam, jelenleg sulizok. 2023 ban fogok végezni az iskolával,de viszont a szüleim kijelentették hogy nekik csak annyi fér bele hogy lerakja, utána gxakorlatilag tipli otthonról. Mire kell számítanom egy albiban majd?
Nem értem miért kell itt velem rivalizálgatni.
Én szerintem teljesen korrekten kiírtam 1 kérdést. Természetesen a válaszadás nem engem jellemez. Eléggé szomorú hogy van aki így áll a dologhoz. Remélem ti nektek is így adnak majd választ bármikor a világban. Úgy gondolom hogy kérdezni sose hiba.
De nyugodtan lehet itt jópofiskodni :D bizonyára ti már az anyátokból kiesve tisztában voltatok az élet nagy dolgaival. De tudjátok mit, nem kell a válaszotok
Dugjátok fel magatoknak.
Tudod kit nevezz baromnak..
Tényleg nem gondoltam volna 1 percig sem hogy 1 ártatlan simple kérdés miatt engem itt megpróbálnak majd provokálni. Én nekem is vannak elképzeléseim a témát illetően ami az albérletek szól, deegint más mikor valaki ott leélt 1-2 évtizedet.
Én csupán a részletekre voltam kíváncsi, de megmutattátok anyai/apai jegyeiteket hogy valójában ki is a " selejt" tényleg nem gondoltam volna 1 percig sem, és lehet továbbra is madárnak beállítani
Tudtommal nem én voltam a provokátor..
Bele ne haljatok hogy válaszolni kellett nekem, bár még mindig aktuális az hogy Dugjátok fel magatoknak jó mélyre ha ilyen rosszindulatú vagytok.
És igen az én szüleimmel már jó régen fasírtban vagyok alig beszélek velük kB, szóval kurvára nem tudtak felvilágosítás ebben a témában, de van alapvető fogalmam az albérletekről, de én mivel kíváncsi ember vagyok, a részletekre is kíváncsi vagyok. De ha ilyen nehezen adjátok akkor ne csak magatoknak de tudjátok kinek még a családfátokból Dugjátok fel.
Akinek nem inge ne vegye magára. A jóindulatú embereknek üzenem, szeretlek titeket, a világra érdemes réteg vagytok. Titeket kéne szaporítani inkább. A rontást meg még süldő csíra korában a falhoz vágni hogy véletlen se szaporodjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!