Hová költöznétek szívesebben bérlőként?
#10: igen ilyenkor a 20-30 ezres közös költséget el szokták felejteni megemlíteni.
Laktam ilyen házban, fix 30e volt a közösköltség+fűtésdíj. Igen, nyáron is. 3 szobás lakás.
Én se mennék távhősbe, laktam olyanban, irreálisan drága volt.
A mostani albink cirkós, nekem ez az ideális, meleg vizet is ad, a költségek is jól kalkulálhatóak.
A fenti listából az erkélyeset választanám. Sose volt szempont korábban, de most, ebben a home office időszakban nagyon hiányzik, hogy nincs.
(Plusz a cicáink is értékelnék, megfelelően behálózva.)
A belváros nálam nem szempont, max a közlekedés, hogy elérhető legyen, ha kell.
"A rezsi nem ugyanannyi, ez a panelprogram lényege."
Ja f..szomat azt.
Panelprogramosban lakom évek óta, és téi időszakban 20 ezreket fizetek szó szerint a semmire, mert egyik szobában nincs fűtés másikban meg mindig le van tekerve. Nyáron meg 5-7 ezer az alapdíj.
Amúgy elég kevés az infó mert belvárosi is lehet jó-rossz a panel is lehet jó-rossz.
Belváros nálam azért esne ki, mert horror a parkolás. Panelban alapból minden is áthallatszik így eléggé élhetetlen egérlyuk. Erkély meg úgy jó érzés ha van, ki lehet rá rakni a ruhát száradni, de igazából soha nem használom.
Ráadásul kedvencem, hogy a felső szomszédaim az erkélyen élnek, egész este ott óbégatnak ami teljesen lehallaszik zárt ablakoknál is hozzám.
Van-e autód? Melyiknél milyen a parkolási lehetőség? Melyik milyen távolságra van a munkahelyedtől vagy iskolától, ovitól stb? (ha ez számít)
Panelprogram ki van fizetve, vagy hitelt vett fel a ház, aminek a részleteit minden hónapban a közös költségel együtt törleszteni kell? Melyiknél mennyi a közös költség egymáshoz viszonyítva? Mit tartalmaz a közös költség, pl. szemét díj benne van-e? Mennyi a távhő amit fizetni kell átlagban? Milyen a környék? Milyen a közlekedése? Szükséged van-e erkélyre, mert pl. kint szárítod a ruhákat vagy szárítógépet használsz? Esetleg cigizel de nem lakáson belül, mert akkor erkély fontos szempont lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!