Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan buktassam le őket,...

Hogyan buktassam le őket, hogy lelakták a lakást?

Figyelt kérdés

Még hó elején voltam a bérlőimnél, de nagyon nem akartak beengedni a lakásba. Olyan fura volt az egész. A folyosón adták ide a pénzt, mert hogy félnek a vírustól, meg a kisfiuk is pont beteg, alszik stb stb. Láttam rajtuk, hogy nagyon nem akarják, hogy bemenjek.

Múlt héten mentem volna újra pár papírral, meg persze megnézni mi a helyzet, de mondták hogy elutaznak egy hétre, ne menjek. A szomszédok is megerősítették ezt. Nem vagyok rá büszke, de ezalatt bementem a lakásba. Rettenetes, amit láttam. Az hogy merő kosz volt minden, egy dolog. De a macska szétkarmolta a kanapét, a fotelt, a falak összefirkálva, a padlószőnyeg csupa Ft folt.

Szóltam nekik, hogy ma már csak mennék, mert odaadnám a papírokat. Persze minden kozmetikázva lett. A bútorok letakarva pléddel, ágytakaróval. A bútorok átrendezve hogy takarjajza falat a szőnyeg foltjain újabb szőnyeg stb. Semmi nem látszott, amit számon lehetett volna kérni.

Ezek után hogyan ugrasszameki a nyulat a bokorból? Természetesen fotóim vannak, de akkor megtudják, hogy bent jártam.

2021. márc. 23. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

Kisgyerekesnek meg allatos berlonek nem adunk ki lakast!! Foleg nem macskaval!!!

Takaro: jajj de szep ez a takaro! En is ilyet akarok! Mar keresed az osszetetelcimket!! Mi az anyagosszetetel,h lehet mosni? Hol a cimke? Akkor lehuzod kicsit es veletlen eszreveszed a karmolast. Aztan az egeszet lehuzod a csaladtagjaiddal. Mert ugye ilyen aljadek berlokhoz tobben kell menjetek . Nagyobb darab ferfiember csaladtagokkal.

Aztan jo duma az egyik hozzaszolotol: a butort mert van atrendezve . Nem huzta e meg a falakat?? A szekreny kis csaladtagjaid arrebbteszik a szekrenyeket.

A szonyegnel. Ahol tudod,h van kaparas,leejtesz egy olcso bizsugyurut. Aztan lehajolsz es keresed a butor alatt. A kedves csaladtagok segitenek keresni es elhuzzak a butorokat a szonyegrol. A mozduthatobb butort arrebbhuzod ,ahol tudod,hol van a karc.

En azonnal kiszamolnak,mennyi ujravenni a kanapet meg rendbehozatni a karokat. Leosztanam a maradek idoszakra es berleti dijat emelnek . Vagy azonnali felmondas es kikoltoztetes es kaucio elvetel. Jogosan!!!

2021. márc. 26. 03:53
 12/13 anonim válasza:
26%
ki kell majd számolni h mennyi a kár, aztán majd a végén kifizetik. Had éljenek már úgy ahogy akarnak.
2021. ápr. 16. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is egy macskás után vettem ki albérletet. Tv előtti L alaku kanapéról van szó. Olyan büdös, mint a macskahugy, és a 90 éves öregasszony illata találkozik. Rengeteg kárpit tisztító használata után feladtam. Nem lehet rajta aludni. Megpróbáltam, éjszak a szagra felébredtem. Pedig az lett volna a vendégágy. Letelik az egy évem, és megyek... Bár nem látszódik rajta, de károk akkor is keletkezhetnek.....
2021. ápr. 19. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!