Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek is beazasnak tunik?

Szerintetek is beazasnak tunik?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete festettunk, kizartnak tartom hogy pont a sarokban ilyen "furan szaradt" volna meg a festek...mar hetek ota idonkent fura bugo hangot hallunk, eloszor azt hittem a bojler de nem, viszont biztos hogy nem kintrol jon. Most hogy ezt eszrevettem lehet a szomszednal bug esetleg torott el valami :/ 4 lakasos tarsashaz, orulnek ha nem lenne nala nagy gond mert az nekunk se lenne jo :/ sajnos nem erem fel hogy megfogjam vizes harasa van e, sozval ezzel varnom kell mig a parom hazaer es megnezi o is. Kep rola -> [link]
2021. márc. 21. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a ház külső sarka? Akkor lehet hőhíd is. Mióta laktok ott? Tavaly hideg időben nem tapasztaltátok? De lehet szigetelés-probléma is. Mikor épült a ház?
2021. márc. 21. 20:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Mikor probaltunk veluk beszelni nem nyitottak ajtot, szerintem meg nem voltak itthon. Most lessuk oket, hogy elcsipjuk oket beszelni..😅 amugy megcsak nemis a festes ami aggaszt, maradt meg festekunk, a maradekot elraktuk a biztonsag kedveert, bar nem gondoltam volna hogy ilyen problema fog felmerulni 😅 szoval megcsak nem is az, de felek, hogy valami komolyabb problemat is okozhat, sajnos nagyon nincs szem elott ez a sarok most is csak azert neztem fel mert a korabban emlitett bugo hangot probaltam hallgatni hogy honnan johet..szoval nemtudom hogy 3 hete alakult az ott ki vagy mondjuk ket nappal ezelott :/ bar jo hogy nemreg festettunk, igy tudjuk hogy elotte biztos nem volt ott semmi ilyesmi.
2021. márc. 21. 20:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Hat nem jartunk sikerrel. Otthon vannak, hallottuk a hangokat, kopogtunk semmi, utana csongettunk arra se volt reakcio. Bedobtunk egy levelet amibe leirtuk mi a szitu, es hogy legyenek kedvesek felvenni a kapcsolatot velunk.. ha nincs valasz par napon belul akkor felvesszuk a kapcsolatot a ceggel aki a mindenfele munkalatokat vegzi itt a haz korul, meg a lakasbiztositasunk is altaluk van megkotve. Sajnos latni se lattuk meg nagyon kik ok, de biztos vagyok benne hogy ok csak berlok, mig mi tulajok vagyunk szoval nekunk elegge fontos hogy rendezodjon ez a kerdes :/ remelem napokon belul elintezodik es nem lesz csak megnagyobb problema..
2021. márc. 21. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, beázás. Építőiparosként írom.
2021. márc. 24. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Erdekes beazas. Utcafrontra nez? Vagy vegig vizcso fut felette?
2021. márc. 26. 03:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen utcafront. Az epulet sarka, vagy jogy mpndjam 😅 Azota elertuk a szomszedot, nala nem latszodik semmi a sarokban, mutattuk ezt a foltot neki is, most abban maradtunk hogy figyeljuk, nagyobb lesz e vagy sem. Egyenlore ugyanigy nez ki..
2021. márc. 26. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!