Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek is beazasnak tunik?

Szerintetek is beazasnak tunik?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete festettunk, kizartnak tartom hogy pont a sarokban ilyen "furan szaradt" volna meg a festek...mar hetek ota idonkent fura bugo hangot hallunk, eloszor azt hittem a bojler de nem, viszont biztos hogy nem kintrol jon. Most hogy ezt eszrevettem lehet a szomszednal bug esetleg torott el valami :/ 4 lakasos tarsashaz, orulnek ha nem lenne nala nagy gond mert az nekunk se lenne jo :/ sajnos nem erem fel hogy megfogjam vizes harasa van e, sozval ezzel varnom kell mig a parom hazaer es megnezi o is. Kep rola -> [link]
2021. márc. 21. 16:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Annak tűnik. Mi van felettetek konyha vagy fürdőszoba ?
2021. márc. 21. 16:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is annak nézem.
2021. márc. 21. 16:55
 3/16 alletta ***** válasza:
100%
szerintem is beázásnak tűnik. 3 hét alatt fűtött lakásnak már ki kellett volna száradnia.
2021. márc. 21. 16:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Konyha, szerintem ugyanabban az elrendezesben. Ha viszont igy van akkor abban a sarokban ott is a bojler van es ennyi, a csap mosogatogep mosogep (tudom fura de a konyhaban van) az a masik oldalon van
2021. márc. 21. 16:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Meggalaltam rola egy korabbi ingatlanos hirdetest, tenyleg csak a bojlere van ott amivel ezekszerint gond lehet..
2021. márc. 21. 16:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Csak sikerult fel ernem 😁 megtapogattam de nem erzodik vizesnek.. 🤔
2021. márc. 21. 17:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kép alapján erősen beázásnak tűnik. Futnak esetleg bármilyen közös csövek ott a falban? Víz, fűtés, stb.
2021. márc. 21. 17:28
 8/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nemtudom, csak tavaly koltoztunk ide :( viszont ez a sarok a has legszele, szoval nemtudom hogy a futesen kivul.futhat e mas cso is ott. Kideritjuk valahogy
2021. márc. 21. 19:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem az elégtelen kiszáradás (megszáradás) miatt van.

Beázás ez a javából, ha nem is érzed nedvesnek (fűtési idény van!). Menj föl hozzájuk és nézzétek meg. Kérj engedélyt (a biztosító miatt), hogy lefényképezhesd. Ha nála van a hiba, akkor az ő biztosítója fizeti meg az újrafestést, ha van biztosítása. Ha nincs, akkor a ti biztosítótoktól kérjed. Ha nem sikerül, akkor rendeljék meg a kifestetést ők. Ha maradt festék tavalyról, akkor megcsinálhatod magad is, kár esetleg veszekedni, vagy a biztosítónál elveszíteni az estleges bónuszt.

2021. márc. 21. 19:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Javítok: nem tavalyi, hanem a 3 héttel ezelőtti festékre értsd.
2021. márc. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!