Kisebbségnek kiadnátok lakást, ha normálisnak tűnnek?
50 bárcsak nem szóltál volna semmit sem... 😂😅
Te mivel támasztod alá a te igazad? És milyen igazat is? Mivel cáfolod meg az én kiállításomat?
Be mondás alapján? Azaz cigány le van zárva kész ennyi...?
Esetleg passzív agresszív módon amivel el viszed a konkrét vitát személyeskedésbe el lehetetlenítve hogy megcáfolj vagy bizonyítsd saját magadat?! Lehet kulturáltan ki elemzősen is beszélni de nem a magad fajtával… nem adsz rá okot ahogyan a többiek is akik magukba le zárják a disz-kurzust egy oldalúan
Persze várom hogy mitől is vagyok buta tájékozatlan kocsmai hazug 😵😅 várom az érveket az okokat!
52: szerintem ugyanaz, aki napi szinten kiírja a "mit szólnál, ha a gyereked roma párral állítana haza" típusú kérdéseket...
Valami nagyon elfajult vályogvédő lehet... :-D
Hoppá! Lett egy Igen szavazat is!
1 igen
50 nem
1 talán
54: na majd ebből a cigányvédő kommentelő három cikket is ír a TASZ honlapján, hogy a magyarok 96%-a rasszista...
:-D :-D :-D
56: nem ismered a vonatkozó videót? .-D
Nem kamu, asszem a TV2 Naplóban volt... Akkoriban, mikor a csúnya rasszistákok állítólag megfélemlítették a cigányokat.
Idejött valami francia jogvédő csajszi, akit elvittek kocsival egy-két ilyen cigány faluba. Vette a kamera, ahogy itt-ott körbeállták a autót, stb. stb. - aztán a csaj kérte, hogy másfelé menjenek, mert fél. :-DDD
Megpróbálom előkeresni, hátha megvan még valahol...
hahaah!!
Az összes ilyen fajvédőt/migráncssimogatót bezárnám közéjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!