Mikor várható a bérleti díjak viszatérése normális mederbe? Mást is hagytak ott bérlők?
Figyelt kérdés
Tudom hogy recesszió van az ingatlanpiacon is de ki mit gondol, ez a járvánnyal véget ér? A bérlőim a covid kezdete óta teljesen lecserélődtek, az amúgy is nyomott árat sem akarják megfizetni. 2 egyetemistám 50-ért akarna szobát, amit előtte 80-ért adtam ki, a másik egy család ami szintén lázad hogy vigyem le 150-ről 100-ra a lakást. Ennyi erővel inkább kiraknám mert több problémát ígér az egész mint hasznot.2021. febr. 5. 19:23
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mekkora szoba és lakás, de elég drágán adtad ki. Igen, most mindenhol ez van, kivéve a luxusingatlanok. Ott nincs változás.
2/5 anonim válasza:
"Ennyi erővel inkább kiraknám mert több problémát ígér az egész mint hasznot."
Az mondjuk érdekes, hiszen a 100 ezer még mindig 100 ezerrel több mint a semmi. Én sehol nem látom, hogy alkudoznának vagy egyáltalán változtak volna az árak.
3/5 anonim válasza:
Az én bérlőm maradt. Ugyanannyit fizet, mint eddig. Bár lehet, hogy idén váltani fog,meglogaolva az ingatlanpiacot, szerintem lakást akar venni. De fogok helyette mást találni, mikor eljön az ideje. Nem aggódom.
4/5 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen az a lakás 150ért...
Ahol normális áron vannak kiadva a lakások, ott nem alkudozik a bérlő és az árak sem változtak.
A 150 meg nagyon nem nyomott ár, szóval érthető, hogy alkudoznak.
5/5 anonim válasza:
szerintem csak kamuzol. persze, kiadod családnak, akik szerződés szerint kiveszik 150-ért, majd lázadnak, hogy vidd le 100-ra. ha valóban így lenne, nem lázadnának, hanem elköltöznének olcsóbba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!