Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mikor várható a bérleti díjak...

Mikor várható a bérleti díjak viszatérése normális mederbe? Mást is hagytak ott bérlők?

Figyelt kérdés
Tudom hogy recesszió van az ingatlanpiacon is de ki mit gondol, ez a járvánnyal véget ér? A bérlőim a covid kezdete óta teljesen lecserélődtek, az amúgy is nyomott árat sem akarják megfizetni. 2 egyetemistám 50-ért akarna szobát, amit előtte 80-ért adtam ki, a másik egy család ami szintén lázad hogy vigyem le 150-ről 100-ra a lakást. Ennyi erővel inkább kiraknám mert több problémát ígér az egész mint hasznot.

2021. febr. 5. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mekkora szoba és lakás, de elég drágán adtad ki. Igen, most mindenhol ez van, kivéve a luxusingatlanok. Ott nincs változás.
2021. febr. 5. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyi erővel inkább kiraknám mert több problémát ígér az egész mint hasznot."

Az mondjuk érdekes, hiszen a 100 ezer még mindig 100 ezerrel több mint a semmi. Én sehol nem látom, hogy alkudoznának vagy egyáltalán változtak volna az árak.

2021. febr. 5. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Az én bérlőm maradt. Ugyanannyit fizet, mint eddig. Bár lehet, hogy idén váltani fog,meglogaolva az ingatlanpiacot, szerintem lakást akar venni. De fogok helyette mást találni, mikor eljön az ideje. Nem aggódom.
2021. febr. 5. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, milyen az a lakás 150ért...

Ahol normális áron vannak kiadva a lakások, ott nem alkudozik a bérlő és az árak sem változtak.

A 150 meg nagyon nem nyomott ár, szóval érthető, hogy alkudoznak.

2021. febr. 6. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak kamuzol. persze, kiadod családnak, akik szerződés szerint kiveszik 150-ért, majd lázadnak, hogy vidd le 100-ra. ha valóban így lenne, nem lázadnának, hanem elköltöznének olcsóbba.
2021. febr. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!