Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Vannak olyan albérlet kereső...

Vannak olyan albérlet kereső oldalak ahol nem az van kiírva hogy a kép csak illusztráció ?

Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg lépj be Facebookon albérletkereső csoportokba. Ott azért általában valós képekkel hirdetnek.
2021. febr. 5. 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:
De mire jó az ingatlanos hirdetés illetve a kép illusztráció című történet ?
2021. febr. 5. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Vonzóbbnak tűnik. abban bíznak, hogy hátha úgyis kiveszik, ha meglátják élőben..
2021. febr. 5. 17:57
 4/10 A kérdező kommentje:
De ezek járnak valami plussz költséggel ?
2021. febr. 5. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Ingatlan.com-on szoktunk nezegetni, ott talaltuk az osszes albinkat is,+ rengeteget meg is neztunk, amig kerestunk. Soha nem futottunk bele kamuba, a kepek nagyjabol fedtek a valosagot. Elado lakasoknal lattam csak ezt a feliratot, albiknal meg soha.
2021. febr. 5. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Ahol olyan szöveg van, hogy csak illusztráció, kár vele foglalkozni. A tulaj nem tud normális képwt csinálni, akkor ott vmi nem stimmel. Nálunk a jofogást nézik a legtöbben, én csak oda rakok fel hirdetest, szinte felesleges máshol is. Facebookot nem szeretem, mert rengeteg a megmondó ember vagy aki csak kommentelni szeretne. A jofogásra nehéz feladni hirdetést, mert nem jeleni meg azonnal és körülményes az egész. A FB -on viszont keresni vagy rászürni bizonyos dolgokra lehetetlen küldetést. Néha már a hirdetés szövegéből látszik mennyire normális a tulaj. Ingatlanközvetítőket nem szeretem, ők a jutalékra hajtanak, nem az érdekeket nézik.
2021. febr. 8. 07:30
 7/10 A kérdező kommentje:
És az hogy van hogy jófogáson van egy lakás amit felhívtam azt mondta a nő hogy már le van foglalózva viszont a hirdetést nem vette le hanem továbbra is fut..
2021. febr. 12. 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Udv a lakaskereses vilagaban. 20 lakasnal 10-nel legalabb igy jartunk :D

Nem konnyu, de nem lehetetlen, probalkozni kell,menni kell, csinalni kell.

2021. febr. 12. 15:45
 9/10 A kérdező kommentje:

De ha lefoglalózzák minek hirdeti tovább ?

Elvileg lementek az árak hát nem ezt látom..

2021. febr. 12. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Azert, mert van egy atfutasi ido.

Sok oldalon hiaba akarja torolni a hirdetest, ha 1-3 nap, mire a keres beerkezik a rendszerbe, es akkor torlodik. Legalabbis jofogasnal peldaul tudom, hogy ugy van.

Plusz lehet mas elfoglaltsaga is az embernek, nem biztos, hogy raer abban a percben torolni a hirdetest, amint kiadta a lakast.

Egyebkent piciket csokkentek az arak, azonban ha arra varsz, hogy fele annyiba kerulnek majd az albik, akkor el kell hogy keseritselek, ez nem fog megtortenni.

Mi is most koltozunk epp, es a 2,5 evvel ezelotti helyzethez kepest Budan talaltunk nagyon jo aron egy 1,5 szobas lakast. 2,5 eve ezert az arert garzont vettunk ki, Pesten.

2021. febr. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!