Eldugult a wc, mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel bérelünk ketten közösen egy albit de ő most vidéken van a szüleinél. Az imént eldugult a wc szoval egyedül vagyok, kicsit pánikolok. Körülnéztem de nincs semmi wc pumpa szerűség, mit tegyek?
Kefével próbáltam de csak rosszabb lett.
2021. jan. 20. 18:22
1/20 anonim válasza:
Eszköz nélkül semmit sem tehetsz.
Venni kell egy pumpát.
Megkérdezhetnéd mondjuk a szomszédot is,....
Ha van pumpa,holnap az újonnan vásároltat adod oda neki.
2/20 anonim válasza:
Jó nagyot kullantottál. Engedd tele vízzel, és a kefével tunkold a lyukat.
4/20 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos.
2021. jan. 20. 18:31
7/20 anonim válasza:
Beleesett valami vagy akkorát kúltál
8/20 A kérdező kommentje:
Kefét már írtam hogy próbáltam. A szomszédra írtam hogy nincs. Vagyis van, de ritkán tartózkodik itt.
2021. jan. 20. 18:40
9/20 A kérdező kommentje:
Eddig még sosem volt ilyen gond. Nem dobtam bele semmit. Tampont is kukába dobjuk mindig.
2021. jan. 20. 18:41
10/20 anonim válasza:
Legalább havonta egyszer teleszarom úgy a vécét, hogy eldugul. Ha karimáig engeded vízzel, a víznyomás nagy eséllyel leviszi, ha nem elég, belekotorsz a kefével. Tapasztalatból írom, könyörögni azért nem fogok, hogy próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!