Miert van olyan keves fix rezsis alberlet? Az előző az volt ami sokkal kiszamíthatóbb volt.most meg nem tudjak megmondani csak annyi fogyasztása alapjan
Egyébként sok helyen van átalánydíj, az majdnem olyan, mint a fix rezsi, ha az a szíved vágya.
Szerintem mondjuk szar dolog, mert ha nem jól van beállítva, akkor novemberben az elszámolásnál lehet ráfizetni (fordított helyzetben meg ki tudja, visszajut-e a visszatérítés hozzám...), plusz ha mondjuk nyáron költözöm, akkor fizethetem mondjuk az előző lakó elszámolását is... ugyanígy ha én jövök el nyáron, kimarad az utolsó elszámolás...
De az évi egyszeri időszakot leszámítva végül is fix a rezsi.
Mondjuk minden hozzáfűzött komment ellenére se látom, hogy ez miért jó neked, én kifejezetten szeretem, hogy én olvasom az órákat, én diktálom be, látom, hogy mennyit fogyasztok - és csak annyit fizetek -, de nem vagyunk egyformák.
Szóval, olyan albit keress, ahol a rezsi átalánydíjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!