Ha fél hónappal előbb kiköltözök az albimból úszott a lakbér fele?
Figyelt kérdés
December 15-én költözök ki, és adom vissza a kulcsot a lakásügynöknek. Már 1 hónapja beszéltem velük tudták a dátumot, de most mégis ki kell fizetnem január 6-ig (6-an szoktam utalni minden hónapban most a decemberre kevesebbet fizettem és most szóltak) ez jogos?2020. dec. 12. 08:59
2/7 A kérdező kommentje:
Ügyes lehúzás
2020. dec. 12. 10:37
3/7 anonim válasza:
Miért, fél hónapig ott laktál és "megkezdett" hónapnak számít. Valószínű nem talál olyat, aki helyetted 16.-án már költözne is.
Havi díjat fizetsz, nem napi díjat az albi után. Így nem tűnik lehúzásnak, max akkor maradhatsz jan 6-ig, de lehet addig a tulaj csinál egy tisztasági festést, kisebb javításokat stb.
4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy a sztoriban nem ez a vicces, hanem hogy én magával a tulajjal ezt megbeszéltem és beleegyezett. Pontosabban leszarta magasról de mondtam neki mennyit küldök ezért utaltam kevesebbet. Aztán később a lakásügynök mondta h ez így nem oké.
2020. dec. 12. 12:16
5/7 anonim válasza:
Talán azért fizeti a lakásügynököt hogy ő foglalkozzon a dologgal ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Ja de ez olyan mint egy csúcsragadozó oroszlán egy dögevő hienara bizná rá, hogy vigyázzon a húsra. Persze én beszélek aki fel hónapokon lovagol, de nekem az pénz főleg, hogy most fizetem a másik kauciót meg első hónapot.
2020. dec. 12. 16:50
7/7 anonim válasza:
Gondolom ez a felmondási hónapod, akkor az egész hónap bére jár, még ha nem is laksz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!