Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Létezik, hogy ennyitől beáztak?

Létezik, hogy ennyitől beáztak?

Figyelt kérdés

Alattam lévő szomszédnak megjelent egy folt a fürdőszobája plafonján.

Nálunk nincs semmi (látható) gond, ők meg szerelőt nem akarnak hívni és feltárni a problémát, mert állítólag megszáradt és már azóta nem ázik.

Na most ez kb. akkortájt történhetett amikor kimostam a fürdőszobai szőnyeget és 2-3 napig száradt, tehát addig nem volt semmi leterítve és simán csak kiléptem vizesen a csempére és bár nem úszott a fürdőszoba, vizesebb volt mint szokott.

Létezik, hogy ennyitől (3 alkalom volt) jelent meg náluk az a folt vagy az is lehet, hogy valami a falakban van vagy más lakásból jött?

2020. okt. 24. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Érdemes nálad is megnézetni. Nálunk hasonló gond volt, a felső szomszéd megnézette a kádat és kiderült, hogy valami repedés keletkezett a leeresztő csövön és szivárgott .
2020. okt. 26. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!